Τα φετινά δώρα των Ηρακλειωτών είναι… από τη λαϊκή

Ηράκλειο
Τα φετινά δώρα των Ηρακλειωτών είναι… από τη λαϊκή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλοί Ηρακλειώτες επέλεξαν τους πάγκους της λαϊκής αγοράς για να κάνουν χριστουγεννιάτικα δώρα στους αγαπημένους τους

Μπορεί τα μαγαζιά να λειτουργούν σε εορταστικό ωράριο, αυτή την περίοδο, και να περιμένουν τους καταναλωτές να αγοράσουν τα δώρα των γιορτών, ωστόσο και η λαϊκή αγορά αποτελεί μία οικονομική λύση και έχει ανέβει ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν τους πάγκους της λαϊκής για τα δώρα των ημερών αφού μπορεί να βρει κανείς δώρα για όλα τα γούστα…

Παιχνίδια, ρούχα και παπούτσια έχουν την τιμητική τους λένε οι έμποροι της λαϊκής αγοράς με τον κόσμο να επιλέγει για τα φετινά Χριστούγεννα  δωράκια μέχρι 10 ευρώ, όσα δηλαδή αντέχει η τσέπη τους.

Παιχνίδια, ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα... Τα πάντα βρίσκει κανείς στις λαϊκές αγορές με τους καταναλωτές να τις κατακλύζουν. Τα τυλίγουν, δένουν το φιόγκο και είναι έτοιμα προς παράδοση. Πολλοί είναι αυτοί που αφού πάρουν τα δώρα τους από την λαϊκή, φροντίζουν πάνε έτοιμο το δώρο τους σε ένα κατάστημα συσκευασιών δώρων και να ζητήσουν  αμπαλάρισμα.

Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στις τιμές που έχει η λαϊκή αγορά και απλά βγήκαν να κάνουν την βόλτα τους. Όπως τονίζουν οι έμποροι της λαϊκής αγοράς η κίνηση φέτος τα Χριστούγεννα είναι πεσμένη σε σχέση με άλλες χρονιές! Κάθε πέρυσι και καλύτερα λένε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News