Έπεσε κεραυνός στο κολυμβητήριο Ηρακλείου – Έκλεισε η πισίνα

Κρήτη
Έπεσε κεραυνός στο κολυμβητήριο Ηρακλείου – Έκλεισε η πισίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άσχημα καιρικά φαινόμενα στο Ηράκλειο από το πρωί της Τρίτης, προκάλεσαν προβλήματα.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν το πρωί της Τριτης, «χτύπησαν» μια από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, κεραυνός έπεσε στο ανοιχτό κολυμβητήριο Ηρακλείου, χωρίς ευτυχώς δυσάρεστες συνέπειες με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αποδείχτηκε "σωτήριο" το αλεξικέραυνο που έχει εγκατασταθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Το κολυμβητήριο λειτουργούσε κανονικά ,ωστόσο μετά την πτώση του κεραυνού, πάρθηκε η απόφαση από την διοίκηση του κολυμβητηρίου να σταματήσουν οι προπονήσεις και η πισίνα να κλείσει, κυρίως για προληπτικούς λόγους.  

Χαλάζι και βροχή στο Ηράκλειο

 Καταρρακτώδης βροχή έπεσε το πρωί της Τρίτης, κατά διαστήματα, στην πόλη του Ηρακλείου, που σε συνδυασμό με τις καταιγίδες αλλά και την πτώση της θερμοκρασίας, παρέπεμπαν σε άκρως χειμερινό σκηνικό.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα το γεγονός ότι λίγο πριν τις 10 το πρωί έπεσε και χαλάζι εντός των τειχών.

Το Ηράκλειο μέχρι και νωρίς το μεσημέρι θύμιζε "έρημη πόλη", αφού  η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα, που θα παραμείνουν για σήμερα ανοιχτά μέχρι και τις 7 το απόγευμα, ήταν ελάχιστη με ότι αυτό συνεπάγεται για τους καταστηματάρχες που περίμεναν, πώς και πώς σήμερα, να δουν τον τζίρο τους να αυξάνεται.

Σε κάθε περίπτωση, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, οι  οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους ενώ ο καιρός δεν βοήθησε ούτε τους καλαντάδες που είχαν σκοπό, να ξεχυθούν στους δρόμους για τα καθιερωμένα κάλαντα.

Καλό θα είναι οι οδηγοί να αποφεύγουν τις μετακινήσεις τους και από τις λεγόμενες "ιρλανδικές διαβάσεις", που έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για όλους εκείνους που αποφασίσουν να περάσουν από τα συγκεκριμένα σημεία.

Άσχημες καιρικές συνθήκες επικρατούν και σε περιοχές των Χανίων, με αποτέλεσμα να έχουν υπάρξει κατολισθήσεις, μικρής έκτασης, στην περιοχή "Χλιαρό", στον επαρχιακό δρόμο της Σούγιας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News