Σοκ στην Αλικαρνασσό: Την εκτέλεσε δίπλα στο 4χρονο παιδί τους - Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος

Ηράκλειο
Σοκ στην Αλικαρνασσό: Την εκτέλεσε δίπλα στο 4χρονο παιδί τους - Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκότωσε τη σύζυγό του στο παιδικό δωμάτιο που κοιμόταν το παιδί τους - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της ειδεχθούς δολοφονίας

Μια τραγωδία με ασύλληπτες διαστάσεις συγκλονίζει από τα ξημερώματα την Κρήτη, ένας 54χρονος δολοφόνησε με δυο πυροβολισμούς την 33χρονη σύζυγο του, δίπλα στο 4χρονο παιδί τους.

Ο 54χρονος υδραυλικός με δυο πυροβολισμούς εκτέλεσε κυριολεκτικά την 33χρονη σύζυγο του μέσα στο παιδικό υπνοδωμάτιο όπου ίσως έτρεξε για να κρυφτεί όταν είδε τον μετέπειτα συζυγοκτόνο οπλισμένο. Το 4χρονο αγοράκι της οικογένειας βρισκόταν ξαπλωμένο σε ένα καναπέ λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που έπεφτε νεκρή η μητέρα του με τραύματα στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Το ζευγάρι νωρίτερα διασκέδαζε μαζί σε κατάστημα της Αλικαρνασσού, χωρίς τίποτα να προαναγγέλλει την τραγωδία που ακολούθησε μόλις επέστρεψαν στο σπίτι.

Οι περιγραφές των γειτόνων συγκλονίζουν: Ο 54χρονος βγήκε από το διαμέρισμα και φώναξε στην αδελφή του πως σκότωσε την άτυχη Αδαμαντία. Σε κατάσταση παραληρήματος έφυγε έχοντας μαζί του το 4χρονο αγοράκι αλλά και την καραμπίνα.

Στις αστυνομικές αρχές σήμανε συναγερμός υπό το φόβο η τραγωδία να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Το θρίλερ συνεχίστηκε για αρκετές ώρες ακόμη μέχρι ο 54χρονος να παραδώσει το αγοράκι, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, σε συγγενικό του σπίτι στην περιοχή του Κατσαμπά και να παραδοθεί μαζί με το όπλο του εγκλήματος.

Οι μαρτυρίες των περιοίκων συνθέτουν ουσιαστικά το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος καθώς οι άγριοι καυγάδες του ζευγαριού είχαν εκτυλιχθεί ακόμη και στη μέση του δρόμου.

Πριν από περίπου 20 ημέρες μάλιστα είχε κληθεί η αστυνομία σε ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Όμως η 33χρονη επέλεξε και πάλι να παραμείνει στην ίδια στέγη με το 54χρονο, ο οποίος υποψιαζόταν ότι είχε πρόθεση να τον εγκαταλείψει μαζί με το 4χρονο αγοράκι και την παρακολουθούσε.

Η σήμανση εντόπισε και κατάσχεσε ένα καταγραφικό μέσα στο σπίτι ενώ ο συζυγοκτόνος φέρεται να εξομολογήθηκε σε δικούς του ανθρώπους ότι είχε τοποθετήσει μικρόφωνα ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητο του, ενώ παρακολουθούσε και τη δραστηριότητα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News