Με τα κεριά ζουν οι κάτοικοι των Βουτών - Αγανάκτηση από την πολυήμερη ταλαιπωρία

Ηράκλειο
Με τα κεριά ζουν οι κάτοικοι των Βουτών - Αγανάκτηση από την πολυήμερη ταλαιπωρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία απίστευτη ταλαιπωρία βιώνουν οι κάτοικοι του δημοτικού διαμερίσματος Βουτών, εδώ και αρκετό καιρό, από τις πολύωρες και συχνές διακοπές ρεύματος

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι των Βουτών από την κατάσταση που επικρατεί στο δημοτικό διαμέρισμα με το ρεύμα να κόβεται συχνά και επαναλαμβανόμενα, κατά τη διάρκεια της ημέρας με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται, επαγγελματίες και ιδιώτες, καθώς και άνθρωποι, με προβλήματα υγείας.

Το πιο σημαντικό και πιο σοβαρό μάλιστα είναι ότι κάποιοι άνθρωποι εξαρτώνται από αυτό, καθώς αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα υγείας και πιο συγκεκριμένα χρησιμοποιούν φιάλες οξυγόνου, με αποτέλεσμα να αγχώνονται και με την διακοπή της μισής ώρας.

Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Βουτών κ. Χαράλαμπος Αλογδιανάκης, πρόκειται για πολύωρες και πολύ συχνές διακοπές ρεύματος, οι οποίες γίνονται εδώ και αρκετό καιρό.

«Καθημερινά μένει το χωριό χωρίς ρεύμα. Η κατάσταση που βιώνουμε είναι πολύ δύσκολη και οι κάτοικοι έχουν φτάσει στα όριά τους», αναφέρει χαρακτηριστικά στο neakriti.gr, ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος.

Όπως ο ίδιος τονίζει, έχει απευθυνθεί στον διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ, κ. Παύλο Βαρδουλάκη, πριν από είκοσι ημέρες, μίλησαν, ενώ του παρέδωσε μάλιστα και έγγραφο, στο οποίο αναφερόταν τα προβλήματα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους ο κ. Βαρδουλάκης άκουσε προσεκτικά τον πρόεδρο των Βουτών και επιβεβαίωσε το πρόβλημα, το οποίο δεν είναι άλλο από καλώδια που βραχυκυκλώνουν στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Σταυράκια - Βούτες. Ο κ. Βαρδουλάκης, υποσχέθηκε ότι θα λυθεί άμεσα το πρόβλημα, σύμφωνα με τον κ. Αλογδιανάκη, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι και όλο αυτό το διάστημα, το πρόβλημα παραμένει.

Όπως είπε στο neakriti.gr, ο κ. Αλογδιανάκης, πρότεινε και λύση στο πρόβλημα στον διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ και όπως τόνισε «προτιμότερο θα ήταν το δημοτικό διαμέρισμα να συνδεθεί από το ΠΑΓΝΗ και όχι από τα Σταυράκια, καθώς η συγκεκριμένη γραμμή είναι και πολύ παλιά». 

Το neakriti.gr, επικοινώνησε με τον διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ κ. Παύλο Βαρδουλάκη, ο οποίος ανέφερε ότι όντως «εκκρεμεί να γίνουν ενισχύσεις στο δίκτυο. Γνωρίζουμε τα προβλήματα, τα οποία θα λυθούν άμεσα». Όπως είπε μάλιστα χαρακτηριστικά: «Θα έχουμε εξελίξεις μέσα στην περίοδο των εορτών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News