Φωτιά σε συνεργείο στο Ηράκλειο - Προβλήματα από τις αναθυμιάσεις

Ηράκλειο
Φωτιά σε συνεργείο στο Ηράκλειο - Προβλήματα από τις αναθυμιάσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κινητοποίηση των πυροσβεστών

Απόγνωση προκάλεσε σε ιδιοκτήτη συνεργείου μοτοποδηλάτων η φωτιά που κατέστρεψε την επιχείρησή του και μάλιστα λίγες μόλιες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Η φωτιά αναστάτωσε το μεσημέρι του Σαββάτου κατοίκους και περαστικούς στην οδό Γιαμαλάκη στο Ηράκλειο.

Το συνεργείο τυλίχθηκε στις φλόγες  με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά ο ιδιοκτήτης του συνεργείου βρισκόταν στο εσωτερικό του και πραγματοποιούσε εργασίες. Η φωτιά γρήγορά επεκτάθηκε και έτσι χρειάστηκε να κληθούν πυροσβέστες.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με 10 πυροσβέστες και δεν κινδύνευσαν ζωές αν και προβλήματα προκλήθηκαν από τις αναθυμιάσεις. 

Προβλήματα από τις αναθυμιάσεις

Αναπνευστικά προβλήματα παρουσίασαν ένοικοι των διαμερισμάτων από τους πυκνούς καπνούς που αναδύθηκαν , άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο δεν χρειάστηκε μεταφορά ατόμου στο νοσοκομείο. Το πλήρωμα παρέμεινε σε περίπτωση που χρειαστεί να παρασχεθεί βοήθεια. Με τη συνδρομή πυροσβεστών ηλικιωμένη κατέβηκε από το σπίτι της και απομακρύνθηκε από τις αναθυμιάσεις.

Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα από τη φωτιά, ωστόσο η επιχείρηση έχει υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες και μεγάλο μέρος έχει καταστραφεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News