Ηράκλειο

Απίστευτη προσφορά αγάπης στην γυναίκα που ζει στο αυτοκίνητό της

Γυναίκα της πρότεινε να μείνει μαζί της σε τροχόσπιτο

Απίστευτο κύμα αγάπης για την κ. Μαρίνα που ζει δύο χρόνια μέσα στο αυτοκίνητό της στο Ηράκλειο. Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από την ΚΡΗΤΗ TV δεκάδες τηλεθεατές αλλά και αναγνώστες του neakriti.gr επικοινώνησαν με το σταθμό για να μάθουν πως μπορούν να βοηθήσουν τη γυναίκα που δοκιμάζεται όλο αυτό το διάστημα.

Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι η ανθρωπιά δεν έχει «χαθεί» αλλά ότι οι δυσκολίες μας φέρνουν πιο κοντά τις γιορτινές μέρες και μας κάνουν πιο ευαισθητοποιημένους απέναντι στον "Γολογοθά" που βιώνουν συνάνθρωποί μας. 

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Μαρίνα, η οποία λαμβάνει, όπως λέει, ένα επίδομα φτώχιας, με το οποίο δεν μπορεί να καλύψει ούτε τις βασικές της ανάγκες και κοιμάται τα βράδια στο αυτοκίνητό της.

Υπήρξε ακόμη και αναγνώστης που της πρότεινε να μείνει μαζί της σε τροχόσπιτο για να μην μετατρέπει το αυτοκίνητο σε σπίτι της.

Πριν λίγες μέρες και μια οικογένεια από τη Σάμο της έκανε πρόταση να μεταβεί στο νησί αυτό του Αιγαίου τις ημέρες των Χριστουγέννων για να μην κοιμάται στο αυτοκίνητο.

Για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να αφήσουν τα στοιχεία τους στην ΚΡΗΤΗ TV (2810/398.000).

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια