Ηράκλειο

Διακονία Αγάπης: Πολύτιμη στήριξη για χιλιάδες οικογένειες

Μία μεγάλη αγκαλιά για όσους έχουν ανάγκη

Από τις 500 οικογένειες, το 2011, προ κρίσης, η Διακονία της Αγάπης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στηρίζει σήμερα 2.108 οικογένειες οι οποίες ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Ενόψει των Χριστουγέννων, διανεμήθηκαν σε συνανθρώπους μας τσάντες  οι οποίες περιείχαν 2 κιλά χοιρινό και κοτόπουλο, 2 κιλά όσπρια και 2 κιλά ζυμαρικά, 1 κιλό ρύζι, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα παστεριωμένο και άλλα αγαθά.

Συνολικά, 10 φορές τον μήνα χορηγούνται τρόφιμα και είδη ανάγκης σε ευπαθείς οικογένειες, με το σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο να συμπληρώνει ήδη 8 χρόνια προσφοράς.

Τα κοινωνικά δράματα πολλά, με τη Διακονία της Αγάπης να απλώνει μια μεγάλη αγκαλιά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Μηνύματα αγάπης προς όλους στέλνει ο Επίσκοπος Κνωσού.

Περισσότεροι από 40 εθελοντές συμβάλλουν στην σημαντική αυτή προσπάθεια, ενώ εξίσου σημαντική είναι η προσφορά ιδιωτιών και επιχειρηματιών που προσφέρουν τρόφιμα, ρούχα και όχι μόνο.

Ψυχή στην "Διακονία της αγάπης" η Κική Φανιουδάκη η οποία καλεί τους πολίτες να ενισχύσουν το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο και μέσα από το Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Διακονίας της Αγάπης στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο, στην Πλατεία Ελευθερίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια