default-image

Έπαιξαν 12.970 ευρώ στα ζάρια μέσα σε καφενείο!

Ηράκλειο
Έπαιξαν 12.970 ευρώ στα ζάρια μέσα σε καφενείο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειροπέδες και στους 7 που έπαιζαν λεφτά στο τζόγο

Μια μικρή περιουσία είχαν παίξει στα ζάρια 7 Έλληνες ηλικίας από 43 έως 59 ετών που συνελήφθησαν μεταμεσονύχτιες ώρες, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ο έλεγχος έγινε σε καφενείο ιδιοκτησίας 51χρονης η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο και όπως διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος (συμμετέχοντας και ο ίδιος), είχε επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε έξι άτομα την συμμετοχή να παίζουν το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι των πεσών (ζάρια), με αποτέλεσμα να συνεληφθούν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός της επιχείρησης  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 12.970 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνιδιού και τρία ζεύγη ζαριών.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα έρθουν αντιμέτωποι στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News