Η «πρέσα» πήρε την κατηφόρα... και σκόρπισε τον τρόμο!

Ηράκλειο
Η «πρέσα» πήρε την κατηφόρα... και σκόρπισε τον τρόμο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα στις Βασιλειές την περασμένη Παρασκευή.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που τράβηξε ο πρόεδρος της Κοινότητας Κώστας Σταμούλος, στην οδό Αλκυών και στη συμβολή της οδού Κατράκη, πρέσα που έριχνε μπετά καθαριότητος σε παρακείμενη οικοδομή ξέφυγε της πορείας της, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί ατύχημα.

Πρόκειται για έναν δρόμο με μεγάλη κλίση που χρειάζεται, όπως αποδείχτηκε και την Παρασκευή, επειγόντως συντήρηση με καινούργια μπετά.

Όπως γράφει και ο Κώστας Σταμούλος προς τους Βασιλειανούς, «προσοχή στους παραπάνω δρόμους και αποφύγετε να χρησιμοποιείτε την οδό Αλκυών είτε ερχόμενοι από Πατραμάνη ή Κατράκη».

Για όσους δεν ξέρουν, η οδός Πατραμάνη είναι η μεγάλη κατηφόρα του Δημοτικού Σχολείου Βασιλειών. Πρέπει να πούμε ότι οι δρόμοι αυτοί δε συντηρούνται εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα ο δρόμος του Δημοτικού Σχολείου ενισχύθηκε την τελευταία φορά τον χειμώνα του 2010 με αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων τον Κώστα Καμπανό και δήμαρχο Ηρακλείου τον Γιάννη Κουράκη.

Ελπίζουμε η σημερινή δημοτική Αρχή να μην περιμένει δεύτερη «κουβέντα» και να κινηθεί αστραπιαία να ενισχύσει τους δρόμους αυτούς, γιατί είναι δρόμοι που εξυπηρετούν τις ανάγκες όχι μόνο των κατοίκων αλλά και των ίδιων των μικρών μαθητών και των γονιών τους. Και βέβαια, πάλι καλά που η πρέσα «κόλλησε» στις λάσπες.

Τι θα γινόταν αν την έπαιρνε ο δρόμος προς τα πίσω και κατέβαινε στη Μάνου Κατράκη - δηλαδή σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους των Βασιλειών - άραγε;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News