«Βούλιαξε» δρόμος στο Ατσαλένιο - Παγίδα η τεράστια τρύπα για τους οδηγούς

Ηράκλειο
«Βούλιαξε» δρόμος στο Ατσαλένιο - Παγίδα η τεράστια τρύπα για τους οδηγούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφυρίζει αδιάφορα ο δήμος, λένε απογοητευμένοι οι κάτοικοι

Κίνδυνος - θάνατος για οδηγούς και πεζούς μία τεράστια τρύπα στο οδόστρωμα, η οποία μετράει ήδη ένα μήνα, στην οδό Γιαννούλη Χαλεπά στο Ατσαλένιο.

Οδηγός αυτοκινήτου, μάλιστα, έπεσε πριν μερικές ημέρες στην τρύπα, ενώ δεκάδες άλλοι ανυποψίαστοι οδηγοί κινδύνεψαν στο επίμαχο σημείο.

Του... γυάλισαν οι παλέτες

Αρχικά, κάτοικοι τοποθέτησαν παλέτες, για να καλύψουν το επικίνδυνο σημείο, όμως οι παλέτες έκαναν... «φτερά» από άγνωστο οδηγό, ο οποίος προφανώς τις έβαλε στο... μάτι.

Επόμενη κίνηση των δημοτών ήταν να τοποθετήσουν καρέκλα, στο σημείο της καθίζησης του δρόμου, ενώ το βράδυ πρόκειται να τοποθετήσουν λαμπάκια στην καρέκλα, κρούοντας με τον τρόπο αυτό το καμπανάκι του κινδύνου.

Όπως υποστηρίζουν δημότες πρόκειται για την δεύτερη καθίζηση στο επίμαχο σημείο, μέσα σε χρονικό διάστημα λίγων μηνών, καθώς οι αρμόδιοι όπως υποστηρίζουν προχώρησαν σε πρόχειρη αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Τραγελαφικές καταστάσεις, με τους δημότες να δυσανασχετούν για την αδιαφορία της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Ηρακλείου, η οποία αν και έχει ενημερωθεί και μέσω της έξυπνης εφαρμογής δεν έχει κάνει το παραμικρό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News