Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Μινώα: Παράταση αιτήσεων στα νέα προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων

Ηράκλειο
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Μινώα: Παράταση αιτήσεων στα νέα προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως τις 20/12/2019 για εγγραφή στα νέα προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Μινώα Πεδιάδας

Από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας γίνεται γνωστό ότι δίνεται παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στα νέα δωρεάν προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Μινώα Πεδιάδας έως και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα πρέπει να υποβάλλονται, στα αποκεντρωμένα γραφεία Διοικητικών Θεμάτων και Εξυπηρέτησης του Πολίτη που βρίσκονται δημοτικά καταστήματα Αρκαλοχωρίου, Θραψανού και Καστελλίου.

Για την ένταξη στα προγράμματα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα προγράμματα για τα οποία μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι μέχρι τις 20/12/2019 είναι τα εξής:

ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΣΕ ΩΡΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ – ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (Ι)

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ (ΙΙ)

Τα προσφερόμενα προγράμματα - ο αριθμός των οποίων θα εμπλουτίζεται συνεχώς - μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μινώα Πεδιάδας: Τηλ.: 28910 41193, Email: [email protected].

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News