«Έφεραν» τα Χριστούγεννα στην Παιδιατρική του ΠΑΓΝΗ

Ηράκλειο
«Έφεραν» τα Χριστούγεννα στην Παιδιατρική του ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα τραγουδήσουν τα κάλαντα στο Σάββατο

Το πιο δυνατό μήνυμα που στέλνουν τα Χριστούγεννα, αυτό της αγάπης, έστειλαν από την καρδιά τους τα μέλη της Χορωδίας Μαλίων. Χειροποίητες κατασκευές που φρόντισαν και δημιούργησαν με πολλή αγάπη, στολίστηκαν την Παρασκευή 06/12 στη Γενική Παιδιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, δίνοντας μια ευχάριστη γιορτινή νότα, αλλά πάνω απ’όλα την αγάπη και την συμπαράστασή τους στα παιδιά που βρίσκονται εκεί και δοκιμάζονται αυτές τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων.

«Είναι υποχρέωσή μας να αγαπάμε όλους τους ανθρώπους και να προσπαθούμε να καλύπτουμε τις δυσκολίες τους, όταν όμως είμαστε μπροστά στα παιδιά λυγίζουμε. Η αγάπη προς το παιδί είναι πάνω από όλα», ανέφεραν τα μέλη της χορωδίας.

Τα πρόσωπα των μικρών παιδιών γέμισαν χαμόγελα και χαρά, και τα δικά μας με ικανοποίηση, τους ευχηθήκαν δε, γρήγορα να βρεθούν στα σπίτια τους και να συνεχίσουν τη ζωή τους γεμάτα υγεία, αναζωπυρώνοντας την πίστη τους για το τί τους επιφυλάσσει το μέλλον.

Η Χορωδία Μαλίων και η Παιδική-Νεανική, συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό της έργο, θα βρεθεί ξανά στο ίδιο τμήμα, το Σάββατο 21/12 στις 11.00 το πρωί και θα πλημμυρίσει το χώρο με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ύμνους και κάλαντα, δίνοντας μια νότα ελπίδας και αισιοδοξίας τις Άγιες αυτές μέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News