Μάνα και γιος στον ανακριτή για τα 2,5 κιλά ηρωίνη

Ηράκλειο
Μάνα και γιος στον ανακριτή για τα 2,5 κιλά ηρωίνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απολογούνται οι '''3'' που αρνούνται κάθε κατηγορία για την ποσότητα - μαμούθ ναρκωτικών ουσιών

Aπολογούνται το πρωί της Δευτέρας η 64χρονη μάνα, ο 44χρονος γιος της και ένας 45χρονος, όλοι αλβανικής καταγωγής, στα σπίτια των οποίων βρέθηκαν 2,5 κιλά ηρωίνη και 7 κιλά κάνναβη.

Οι αστυνομικοί, έχοντας κάποιες πληροφορίες, άρχισαν να παρακολουθούν στενά τον 44χρονο, ο οποίος διατηρεί ιχθυοπωλείο στο Ηράκλειο ως βιτρίνα, με σκοπό να δικαιολογεί τα έσοδα από την παράνομη δραστηριότητά του.

Οι συχνές μετακινήσεις και η ολιγόλεπτη παραμονή μέσα στα σπίτια της μητέρας - η οποία φαίνεται να είχε τον ρόλο φύλακα των ναρκωτικών ουσιών - και του συγκατηγορουμένου του κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών Αρχών που εντέλει τον εντόπισαν να αφήνει μια νάιλον σακούλα μέσα σε κάδο απορριμμάτων, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, περιείχε μια συσκευασία με 2.006 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου και μια συσκευασία με 502 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή σκόνης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

«Προσωπική μου άποψη είναι ότι έχουν φορτώσει ποσότητα τάχα ναρκωτικής ουσίας που δεν είναι ηρωίνη. Θα επανέλθουμε και είναι δουλειά των εργαστηρίων να αποδειχτεί περί τίνος πρόκειται. Πάντως δεν είναι ηρωίνη, όπως προσπαθούν να την εμφανίσουν», είχε τονίσει ο συνήγορος του 44χρονου και της 64χρονης μητέρας τους, Διονύσης Βέρρας μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV.

Και ο δικηγόρος του 45χρονου κ. Δαμανάκης κάνει λόγο για τυχαία συνάντηση με τον κατηγορούμενο και συμπρατιώτη του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News