Ηράκλειο

Έκκληση για τον Άρη που εξαφανίστηκε

Είναι άφαντος εδώ και μια εβδομάδα

Ο Άρης είναι αδεσποτάκι που ζει στη Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου όπου φροντίζεται από εθελοντές. Εδώ και μια εβδομάδα ο συμπαθής και καλοκάγαθός σκυλάκος είναι άφαντος σκορπώντας θλίψη και αγωνία στους ανθρώπους που νοιάζονται για την τύχη του.

Είναι ημίαιμο Σεγκούτσι περίπου δυο ετών, ψηλός και αδύνατος.  Είχε εγκαταλειφθεί τραυματισμένος τους προηγούμενους μήνες και έχει λάμες στο δεξί μπροστινό πόδι. Έχει εμφανή τομή στο βραχιόνιο. Λαμβάνει αγωγή με αντιβίωση και άλλα φάρμακα που είναι απαραίτητα για την υγεία του.

Παρότι φορούσε περιλαίμιο και ταμπελάκι με τα στοιχεία του εθελοντή που φροντίζει την αγωγή του συνεχώς, και προφανώς σκόπιμα, του τα αφαιρούσαν όπως έγινε και τις προηγούμενες ημέρες της εξαφάνισης του.

Οι εθελοντές τον αναζητούν στην Αλικαρνασσό, την Καλλιθέα, το Σκαλάνι, την Πρασά, τον Καρτερό, ακόμη και πολλά χιλιόμετρα μακριά στην περιοχή Τρεις Βαγιές όπου πολίτης ανέφερε ότι κυκλοφορεί σκυλί ομοιάζει ότι είδαν κάποιο που του μοιάζει.

Ο Άρης είναι στειρωμένος και έχει τσιπάκι από το κυνοκομείο του Ηρακλείου. Οι άνθρωποι που τον φροντίζουν αναζητούν πληροφορίες για την τύχη του. Παρότι κυνηγόσκυλο, ο Άρης δεν κάνει για κυνήγι, δεν έχει τέτοια ένστικτα και δεν του αξίζει να ζήσει αλυσοδεμένος ή σε ένα κουτί. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να ενημερώσετε στο τηλέφωνο 6936861640.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια