default-image

Μαχαίρωμα στην Φορτέτσα: Στη φυλακή η 22χρονη και ο 32χρονος

Ηράκλειο
Μαχαίρωμα στην Φορτέτσα: Στη φυλακή η 22χρονη και ο 32χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απολογήθηκαν στον Ανακριτή

Προφυλακίστηκαν η 22χρονη και ένας 32χρονος για το μαχαίρωμα που σημειώθηκε την Τετάρτη στην Φορτέτσα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 26χρονου. Και οι δύο οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στα δικαστήρια Ηρακλείου για να απολογηθούν.

Σε βάρος της 22χρονης, αλλά και του 32χρονου ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού, σε βαθμό κακουργήματος.

Το χρονικό της συμπλοκής

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τόσο η 22χρονη, όσο και ο νεαρός τραυματίας, οι οποίοι είναι στην ίδια παρέα, φέρονται να είναι τοξικομανείς.

 Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης σε γειτονιά της Φορτέτσας Ηρακλείου. Σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα του νεαρού τραυματία στην κάμερα της “ΚΡΗΤΗ TV”, το συμβάν προκλήθηκε λόγω διένεξης για κάποια ηρεμιστικά χάπια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα έβγαλε ένα μαχαίρι και έπληξε τον νεαρό στο κεφάλι αλλά και στα χέρια. Κατόπιν, τράπηκε σε φυγή. Ο 26χρονος έτρεξε μέσα στο σπίτι του, όπου βρισκόταν η μητέρα του, η οποία έντρομη είδε το παιδί της αιμόφυρτο. Για το περιστατικό είχε συλληφθεί και ο 32χρονος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News