Σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο: Μηχανή παρέσυρε πεζό

Ηράκλειο
Σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο: Μηχανή παρέσυρε πεζό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εντατική 55χρονος μετά από παράσυρση στον Γιόφυρο

Σοβαρά τραυματισμένος είναι ένας άνδρας, μετά την παράσυρσή του από διερχόμενη μηχανή.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη, περίπου, στις 6:30 το πρωί της Τρίτης, επί της οδού Μενελάου Παρλαμά στο Ηράκλειο κοντά στον κόμβο Γιοφύρου, όταν μία μηχανή, παρέσυρε - υπό αδιευκρίνιστες αιτίες - έναν πεζό, ηλικίας 55 ετών.

Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός, τόσο του 31χρονου οδηγού της μηχανής, όσο και του 55χρονου πεζού, με το δεύτερο να βρίσκεται σε σοβαρότερη κατάσταση.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, οι διασώστες των οποίων παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες και έπειτα τους μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο και εφημέρευε.

Στην εντατική ο 55χρονος

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διοικητή του ΠΑΓΝΗ, κ. Ιωάννη Φανουργιάκη, ο πεζός, ο οποίος είναι πολυτραυματίας  «υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στην εντατική όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή. Ο τραυματίας φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις».

Αναφορικά με τον 31χρονο οδηγό, εκείνος υπεβλήθηθη στους απαραίτητους κλινικούς, εργαστηριακούς και απεικονιστικούς ελέγχους, προκειμένου να διαπιστωθεί από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.

Πάντως, εις βάρος του 31χρονου οδηγού αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News