13ο Συνέδριο Ν.Δ.: Ξεχωριστά τετ-α-τετ για τη Νικολέτα Σφακιανάκη

Ηράκλειο
13ο Συνέδριο Ν.Δ.: Ξεχωριστά τετ-α-τετ για τη Νικολέτα Σφακιανάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δημοσιογράφος και πολιτευτής είχε ενδιαφέρουσες συναντήσεις με εξέχοντα πολιτικά πρόσωπα

Την τιμητική τους είχαν στο 13ο συνέδριο της Ν.Δ. οι πολιτικές και παραπολιτικές συζητήσεις και επαφές με πρωταγωνιστές, Κρητικά πολιτικά πρόσωπα.

Πολλά ήταν τα στελέχη από το νησί μας που συμμετείχαν στο συνέδριο. Από το μεγάλο αυτό ραντεβού για το κυβερνών κόμμα δε θα μπορούσε φυσικά να λείψει η δημοσιογράφος και υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου, Νικολέτα Σφακιανάκη.

Η ίδια βρέθηκε από την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα και παρακολούθησε καρέ-καρέ τις εργασίες του συνεδρίου καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, είχε ενδιαφέρουσες επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις για τα πολιτικά δρώμενα εντός και εκτός Ν.Δ.

Ένα πολύ ξεχωριστό τετ-α-τετ για τη Νικολέτα Σφακιανάκη ήταν αυτό με τον πρώην πρόεδρο της Ν.Δ. και πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα.

Παράλληλα, η πολιτευτής και δημοσιογράφος είχε την ευκαιρία να κουβεντιάσει με πολιτική αλλά και αυτοδιοικητική συνάμα ατζέντα με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, Απόστολο Τζιτζικώστα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News