Η Κρήτη «αποχαιρετά» τον Γιώργο Δεικτάκη - Έσβησε στο τελευταίο «ραντεβού» με την αγαπημένη του ομάδα

Κρήτη
Η Κρήτη «αποχαιρετά» τον Γιώργο Δεικτάκη - Έσβησε στο τελευταίο «ραντεβού» με την αγαπημένη του ομάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλειστές οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης

Το ύστατο χαίρε, σε κλίμα συγκίνησης, θα απευθύνουν σήμερα στον ναό του Αγίου Μηνά η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, συνοδοιπόροι από τον χώρο της πολιτικής, της Αυτοδιοίκησης και του αθλητισμού στον πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργο Δεικτάκη, ο οποίος χθες το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή στο ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλευόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη την ώρα του ποδοσφαιρικού αγώνα ΟΦΗ-ΑΕΚ.

Η είδηση έχει σκορπίσει πένθος και βαριά οδύνη στην οικογένεια του Γιώργου Δεικτάκη, στην τοπική κοινωνία της Κρήτης, αλλά και στον πολιτικό κόσμο της χώρας. Συγγενείς, φίλοι, αλλά και όσοι βρίσκονταν το Σάββατο στην εξέδρα των επισήμων του γηπέδου του ΟΦΗ την ώρα που ο άτυχος πρώην βουλευτής έπαθε τη μοιραία - όπως έμελλε δυστυχώς να αποδειχθεί - ανακοπή καρδιάς αδυνατούν να πιστέψουν το χτύπημα που επιφύλασσε η μοίρα για τον πιστό οπαδό και πρώην άλλωστε ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ στις κερκίδες της ομάδας που τόσο αγαπούσε.

Από χθες το πρωί, όταν και έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Δεικτάκης έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 73 ετών, είχαμε “βροχή” συλλυπητηρίων μηνυμάτων και τηλεγραφημάτων από τον πρωθυπουργό, τη Ν.Δ., κόμματα, πολιτικά πρόσωπα, αυτοδιοικητικούς και πλήθος άλλους φορείς.

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται το αδιαχώρητο στο τελευταίο “αντίο” προς τον αγαπητό πολιτικό.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στις 3 το απόγευμα στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά και θα ακολουθήσει η ταφή στο νέο κοιμητήριο.

Δεδομένου ότι Γιώργος Δεικτάκης είχε υπηρετήσει επί μια διετία περίπου στο “τιμόνι” της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, όλες οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης ανά το νησί έκλεισαν σήμερα το μεσημέρι σε ένδειξη πένθους.

“Πάγωσε” το “Γεντί Κουλέ”

Πιστός για μια ακόμα φορά στο ραντεβού του με την αγαπημένη του ομάδα, ο Γιώργος Δεικτάκης βρέθηκε το απόγευμα το Σαββάτου στο “Γεντί Κουλέ”, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά και να στηρίξει την προσπάθεια του ΟΦΗ απέναντι στην ΑΕΚ.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο ποδοσφαιρικός αγώνας, το γήπεδο “πάγωσε”, βλέποντας τον πρώην βουλευτή, που καθόταν στη θύρα 9 στα επίσημα, να αισθάνεται έντονη αδιαθεσία και να καταρρέει αναίσθητος μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια των διπλανών φιλάθλων!

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην ασφάλεια του γηπέδου, ενώ οι παρευρισκόμενοι εθελοντές διασώστες έσπευσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Ειδοποιήθηκε και κατέφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, μέσα σε χειροκροτήματα από την κερκίδα.

Του έγινε ΚΑΡΠΑ (καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση), ενώ για αρκετή ώρα, σύμφωνα με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κ. Ιωάννη Τασσόπουλο, οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν.

Δυστυχώς η καρδιά του Γιώργου Δεικτάκη δεν άντεξε... Μετά από μερικές ώρες, συγκεκριμένα στις 8 χθες το πρωί, ο ίδιος άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, που είχε ειδοποιηθεί από τα μεσάνυχτα, πως η κατάσταση της υγείας του ήταν μη αναστρέψιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην βουλευτής πριν από ενάμιση περίπου μήνα είχε υποβληθεί σε αορτοστεφανιαία παράκαμψη (bypass) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Το πρόβλημα στην καρδιά του διαπιστώθηκε μόλις μερικούς μήνες νωρίτερα, κατά τη διάρκεια εξετάσεων που έκανε στο νοσοκομείο, λόγω μιας επιπλοκής σε επέμβαση που είχε κάνει στη χολή. Εκεί διαπιστώθηκε ότι οι αρτηρίες ήταν φραγμένες σε μεγάλο ποσοστό και ακολούθως υποβλήθηκε σε τριπλό μπάι πας.

Η διαδρομή του Γ. Δεικτάκη

Ο Κρουσανιώτης στην καταγωγή Γιώργος Δεικτάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1946. Παντρεύτηκε με την Ειρήνη Κοκαλά, με την οποία απέκτησαν δύο γιους: τον Νίκο που ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα του στην Οδοντιατρική και τον Γιάννη που ακολούθησε τα πολιτικά βήματα του πατέρα του, ως υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ., εν συνεχεία περιφερειακός σύμβουλος και πρόσφατα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου.

Από πολύ μικρή ηλικία αγάπησε το ποδόσφαιρο και αγωνίστηκε σε νεαρή ηλικία με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Σπούδασε Οδοντιατρική στη Θεσσαλονίκη, και επιστρέφοντας στο Ηράκλειο εργάστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία ως οδοντίατρος.

Ο Γιώργος Δεικτάκης μπήκε ενεργά στο πολιτικό μετερίζι το 1984 με τη Ν.Δ. Μάλιστα, κατά την πρωθυπουργία Μητσοτάκη, την περίοδο δηλαδή 1992-1993, διατέλεσε σύμβουλος του αείμνηστου Χανιώτη πρωθυπουργού επί θεμάτων αθλητισμού.

Στις εθνικές εκλογές του 2000 ο εκλιπών εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής με τη Ν.Δ. Επανεκλέχτηκε το 2004, ενώ η τρίτη κοινοβουλευτική εκλογή ήρθε το 2012.

Τη χρονιά εκείνη ανέλαβε μάλιστα ένα σημαντικό πόστο στην Κρήτη. Ανέλαβε τη θέση του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, διαδεχόμενος τότε τον Θανάση Καρούντζου.

Η θητεία του στο “τιμόνι” της Αποκεντρωμένης διήρκεσε από τις 7/8/2012 έως και τις 5/5/2014, οπότε επέστρεψε στα κοινοβουλευτικά έδρανα αντικαθιστώντας ως πρώτος επιλαχών των εθνικών εκλογών τον Μανόλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος είχε παραιτηθεί λόγω της συμμετοχής του στις ευρωεκλογές.

Ο Γιώργος Δεικτάκης άφησε τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα στον χώρο του αθλητισμού.

Διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος στη ΠΑΕ ΟΦΗ, πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Κρήτης, καθώς επίσης και πρόεδρος του ΠΟΑ.

Πολιτικοί φίλοι και αντίπαλοι αναγνώριζαν τις σταθερές αρχές του και το πολιτικό σθένος που τον διακατείχε, ενώ όλοι όσοι τον γνώριζαν, είτε είχαν μια μικρή έστω επαφή μαζί του, είχαν να το λένε για την ξεχωριστή ευγένεια και καλοκαρδία του. Αλλά και για το ξεχωριστό επαγγελματικό ήθος που τον συνόδεψε στην επαγγελματική του σταδιοδρομία ως οδοντίατρος...

“Βροχή” συλλυπητηρίων

Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Δεικτάκη σκόρπισε βαριά οδύνη και πένθος στην Κρήτη και όχι μόνο.

Από χθες το πρωί έπεφταν “βροχή” οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις και τα τηλεγραφήματα, ενώ την προσωπική του θλίψη έσπευσε να εκφράσει και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε φίλος και συνάδελφός μου στη Βουλή. Ήταν ένας σεμνός και συνεπής αγωνιστής και προσέφερε πολλά στην παράταξη και στον τόπο του, την πολυαγαπημένη του Κρήτη. Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και εκτίμηση. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», έγραψε συγκινημένος στο Twitter ο πρωθυπουργός.

«Η αδόκητη απώλεια του Γιώργου Δεικτάκη καθιστά φτωχότερο το Ηράκλειο, την Κρήτη και όλη τη χώρα. Η πολιτική, αθλητική και κοινωνική δραστηριότητά του άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», το μήνυμα του υφυπουργού Αθλητισμού και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη.

«Η Νέα Δημοκρατία εκφράζει την πιο βαθιά της θλίψη για την απώλεια του πρώην βουλευτή του κόμματός μας Γιώργου Δεικτάκη. Η προσφορά του στην παράταξή μας αλλά και τον τόπο του ήταν μεγάλη», αναφέρει το γραφείο Τύπου της Ν.Δ.

«Ο Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε σε όλη του τη ζωή ένας άξιος και συνεπής αγωνιστής για την Κρήτη, την Ελλάδα και την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Αγωνιστής στα δύσκολα. Υπηρέτησε με σθένος, αποφασιστικότητα και ανιδιοτέλεια το κοινό καλό σε πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες και ιδιαίτερα στον χώρο του αθλητισμού που τόσο αγάπησε», σημειώνει ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μανόλης Κεφαλογιάννης.

«Αποχαιρετούμε σήμερα τον πρώην βουλευτή του κόμματός μας Γιώργο Δεικτάκη. Υπήρξε ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη μας, καθώς πάντα στεκόταν δίπλα σε όποιον το είχε ανάγκη. Κατά την πολυετή παρουσία του στην πολιτική ζωή του τόπου διακρίθηκε για την προσήλωσή του στις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας», υπογραμμίζει η ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

«Στην πολιτική του διαδρομή πορεύτηκε με ήθος και αγάπη για το Ηράκλειο και την Κρήτη, γι' αυτό και είχε κερδίσει το σεβασμό όλων», αναφέρει το ΚΙΝ.ΑΛ.

Αποχαιρετισμός από τους βουλευτές  - «Ήθελε να προσφέρει στον τόπο του»

«Με τον Γιώργο Δεικτάκη υπήρξαμε συναγωνιστές στο ίδιο ψηφοδέλτιο και κατόπιν βουλευτές. Υπερασπιζόταν με ασίγαστο πάθος τις ιδέες του και ήθελε να προσφέρει στον τόπο του, την Κρήτη, που αγαπούσε. Εκπροσωπούσε μια γενιά που έδωσε σκληρές μάχες για την παράταξη, υπό αντίξοες συνθήκες», αναφέρει ο βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. Μάξιμος Σενετάκης.

«Απ’ όποια θέση κι αν υπηρέτησε τον τόπο μας ο Κρουσανιώτης γιατρός και πολιτικός, έδινε πάντα το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Με εντιμότητα και χωρίς να λογαριάζει προσωπικό κόστος», το μήνυμα του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Χάρη Μαμουλάκη.

«Ο Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε ένας άξιος αγωνιστής της ζωής. Η ενασχόλησή του με την πολιτική, την οποία υπηρέτησε με εντιμότητα και ανιδιοτέλεια, παραμένει δείγμα γραφής για όλους», επισημαίνει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης.

«Ο Ηρακλειώτης πρώην βουλευτής Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε ένας έντιμος άνθρωπος που στάθηκε με ιδιαίτερο ήθος και σεμνότητα στη δημόσια ζωή», σημειώνει ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.

«Ο Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε σεμνός και συνεπής αγωνιστής της παράταξής του, προσφέροντας πολλά στον νομό του ως βουλευτής Ηρακλείου και στην Κρήτη γενικότερα ως γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης», σημειώνει ο βουλευτής Ηρακλείου του ΜΕΡΑ25 Γιώργος Λογιάδης.

Το “αντίο” από τους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης

«Ο Γιώργος Δεικτάκης, ως βουλευτής Ηρακλείου, ως γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, αλλά και ως φίλος του αθλητισμού, υπηρέτησε με εντιμότητα και επάρκεια τη δημόσια ζωή.

Ως Περιφέρεια Κρήτης τον αποχαιρετούμε με σεβασμό εκφράζοντας θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τη σύζυγο και τους δύο του γιους», το μήνυμα του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.

«Με πολλή θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε τον δημόσιο βίο και τον τόπο με ήθος, αξιοπρέπεια και αποτελεσματικότητα από διαφορετικές θέσεις. Ως άνθρωπος, γιατρός και πολιτικός απολάμβανε την εκτίμηση της κοινωνίας του Ηρακλείου. Εκφράζουμε στην οικογένειά του τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια», το συγκινητικό συλλυπητήριο μήνυμα του προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννη Κουράκη.

«Η βαθιά, ανυπόκριτη καλοσύνη και το γνήσιο ενδιαφέρον του για τον συνάνθρωπο αποτέλεσαν χαρακτηριστικά τα οποία, μαζί με τη σταθερά χρήσιμη παρουσία του στα κοινά, τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στην κοινωνία του Ηρακλείου και καθιστούν την απώλειά του δυσαναπλήρωτη», αναφέρει ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Μ. Κοζυράκη

«Ο Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και χρήσιμος σε κάθε αρμοδιότητα που άσκησε. Ήταν άνθρωπος δίκαιος, τίμιος, συγκαταβατικός και ιδιαίτερα ενθαρρυντικός και υποστηρικτικός στους νέους ανθρώπους και στη σύγχρονη διοίκηση. Η συντονίστρια και το προσωπικό της Αποκεντρωμένης Διοίκησης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του, στη σύζυγο και στους γιους του, Νίκο και Γιάννη. Ο Γιώργος Δεικτάκης άφησε πίσω του μια μεγάλη παρακαταθήκη ήθους και αξιοσύνης στον πολιτικό στίβο, καθώς και στη δημόσια διοίκηση», σημειώνει η συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Μαρία Κοζυράκη.

«Δύσκολα ξεκινά ο Δεκέμβρης... Έχασε τη μάχη για τη ζωή ένας καλός φίλος... Ζήσαμε μαζί σημαντικές πολιτικές στιγμές στο Κοινοβούλιο. Ήξερε να τιμά και να εκτιμά», τα λόγια της επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειον Αξίζει” και προέδρου της ΔΕΠΑΝΑΛ Βαγγελιώς Σχοιναράκη.

«Ο Γιώργος Δεικτάκης διακρίθηκε για την ευγένεια, το ήθος και την ανιδιοτέλειά του. Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», σημειώνει η “Ηράκλεια Πρωτοβουλία”.

«Ο Κρουσώνας έχασε σήμερα ένα δικό του άνθρωπο. Έναν άνθρωπο που υπηρέτησε τη δημόσια σφαίρα ως πραγματικός λειτουργός.

Σεμνός, ευγενής, αποτελεσματικός και δημιουργικός, τίμησε τον τόπο του κι ολόκληρο το νησί από όποια θέση κι αν βρέθηκε», αναφέρει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.

«Δίπλα σε κάθε άνθρωπο που βρισκόταν σε ανάγκη και με γνώμονα το πώς θα προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο μας, ο εκλιπών άφησε πίσω του ένα ισχυρό και πολύπλευρο κοινωνικό αποτύπωμα», αναφέρει η παράταξη “Νέοι Δρόμοι Μαλεβιζίου”.

Συλληπητήρια από τον ΟΑΚ

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Γιώργος Δεικτάκης, ήταν ο πρώτος πρόεδρος (2013-2014). του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε.

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος και οι Εργαζόμενοι του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Συλλυπητήριο μήνυμα Μενέλαου Μποκέα για το θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη απηύθυνε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, αναφέροντας:

«Ο αιφνίδιος χαμός του Γιώργου Δεικτάκη μας γεμίζει όλους βαθιά θλίψη. Ο Κρουσώνας έχασε ένα δικό του άνθρωπο. Έναν άνθρωπο που υπηρέτησε την πολιτική ως πραγματικός λειτουργός.

Σεμνός, ευγενής, αποτελεσματικός και δημιουργικός, τίμησε τον τόπο του κι ολόκληρο το νησί από όποια θέση κι αν βρέθηκε.

 Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Το Μαλεβίζι θα τον θυμάται πάντα με σεβασμό κι εκτίμηση».

Συλλυπητήριο μήνυμα Μιχάλη Κοκολάκη για την απώλεια του Γιώργου Δεικτάκη

«Με βαθύτατη θλίψη, πληροφορηθήκαμε την είδηση της απώλειας του Γιώργου Δεικτάκη, που σε όλη την προσωπική, επαγγελματική και πολιτική διαδρομή του, υπηρέτησε με εντιμότητα και συνέπεια τον άνθρωπο, την Κρήτη, την ελληνική κοινωνία και τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Με το σπουδαίο έργο του, με το ήθος, την ανιδιοτέλεια και την αξιοπρέπειά του, άφησε το δικό του στίγμα στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Χερσονήσου Γιάννη Σέγκου για το θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη.

«Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετούμε έναν ξεχωριστό άνθρωπο, που υπηρέτησε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια το δημόσιο συμφέρον, το Γιώργο Δεικτάκη, Άνθρωπος απλός και ευγενής, κέρδισε το σεβασμό και την εμπιστοσύνη της κοινωνίας. Η απώλεια είναι μεγάλη για τον τόπο μας που τόσο αγαπούσε και υπηρέτησε με ήθος και ανιδιοτέλεια.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Παύλο Πολάκη για τον θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη

"Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ στο Ηράκλειο Γιώργος Δεικτάκης, μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Ο Γιώργος Δεικτάκης ήταν οδοντίατρος και είχε εκλεγεί τέσσερις (4) φορές Βουλευτής Ηρακλείου, ενώ είχε διατελέσει Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης από τον Αύγουστο του 2012 μέχρι τον Μάιο του 2014.

Με τον εκλιπόντα, που ήταν εξαίρετος άνθρωπος, είχαμε συνεργαστεί με την ιδιότητά του ως Γραμματέα της Αποκεντρωμένης κατά τη θητεία μου ως Δήμαρχος Σφακίων.

Απευθύνω θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του".

Συλλυπητήρια Δήλωση από την 7η ΥΠΕ Κρήτης

H Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη.

«Αποχαιρετούμε με θλίψη τον αγαπητό Γιώργο Δεικτάκη. Έναν άνθρωπο λαοφιλή με μακρόχρονη και πολύπλευρη προσφορά, που διακρίθηκε για τη σεμνότητα, το ήθος, την εργατικότητα και την αυθεντικότητά του.

Η απουσία του θα είναι αισθητή από την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Ευχόμαστε δύναμη και υγεία στην οικογένεια και τους οικείους του».

Συλλυπητήριο μήνυμα από το ΕΚΗ

 Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου  με αφορμή τον θάνατο του πρώην Βουλευτή Ηρακλείου Δεικτάκη Γιώργου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News