Ηράκλειο

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ δίνει μάχη για τη ζωή του ο Γιώργος Δεικτάκης

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Γιώργος Δεικτάκης, ο οποίος υπέστη ανακοπή μέσα στο γήπεδο

Μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών κατάφεραν, ο πρώην βουλευτής να αποκτήσει ξανά καρδιακό παλμό.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του αξιολογείται πολύ σοβαρή.

Σύμφωνα μάλιστα με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Ιωάννη Τασόπουλο, ο οποίος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για την κρισιμότητα της κατάστασής του, αναφέροντας χαρακτηριστικά  στο neakriti.gr: «Ο ασθενής μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο η κατάστασή του αξιολογείται κρίσιμη». 

Υπενθυμίζεται ότι αργά το απόγευμα του Σαββάτου και λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας του ΟΦΗ με την ΑΕΚ, το Γεντί Κουλέ «πάγωσε» καθώς ο πρώην ηρακλειώτης βουλευτής, Γιώργος Δεικτάκης, που είχε πάει στο γήπεδο και ήταν στη Θύρα 9 στα επίσημα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια άλλων.

Διασώστες έτρεξαν για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ εκτός γηπέδου για να πάει νοσοκομείο, μέσα σε χειροκροτήματα από την κερκίδα…

Στο ΠΑΓΝΗ με ανακοπή καρδιάς

Από την πρώτη στιγμή έπεσαν πάνω διασώστες και γιατροί, του έγινε ΚΑΡΠΑ, ενώ για αρκετή ώρα σύμφωνα με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κ. Ιωάννη Τασόπουλο, οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην βουλευτής είχε ιστορικό με την καρδιά του, ενώ πριν από έναν μήνα μάλιστα είχε υποβληθεί σε αορτοστεφανιαία παράκαμψη (bypass) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια