Γέμισε... τρωκτικά το Ηράκλειο - «Σουλατσάρουν» ανενόχλητα στην καρδιά της πόλης

Ηράκλειο
Γέμισε... τρωκτικά το Ηράκλειο - «Σουλατσάρουν» ανενόχλητα στην καρδιά της πόλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εικόνες ντροπής στο σύγχρονο κατά τα άλλα Ηράκλειο, κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός της ΚΡΗΤΗ TV στην καρδιά του Ηρακλείου

Απίστευτο και όμως πραγματικό! Δεκάδες τρωκτικά κάνουν πάρτι στην καρδιά του Ηρακλείου, ανάμεσα σε μικρά παιδιά και μεγαλύτερους που κάθονται στα παγκάκια και μια ανάσα από καταστήματα της περιοχής.

Και όμως δεν είναι εικόνες από σενάριο ταινίας ή ταινίας κινουμένων σχεδίων, με πρωταγωνιστή τον γνωστό Ρατατούη ο οποίος σύχναζε σε πολυτελή κουζίνα της Γαλλίας. Αυτές οι εικόνες προέρχονται από την Πλατεία Κορνάρου, μια ανάσα από το σιντριβάνι.

Αυτό είναι το σημείο ντροπής, όπου τα ποντίκια βγαίνουν από τις κρυψώνες τους και με την παρουσία τους να είναι αισθητή δίπλα από τα παγκάκια όπου κάθονται μικροί και μεγάλοι, με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται για την δημόσια υγεία.

Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε καρέ - καρέ τις κινήσεις των ποντικών τις πρωινές ώρες, λίγα βήματα από το άγαλμα του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας και πριν αυτά κάνουν τις βόλτες τους στην ευρύτερη περιοχή.

Μάλιστα, ανυποψίαστος πολίτης απολαμβάνει το σουβλάκι του ενώ πίσω του, οι ποντικοί απολαμβάνουν το γεύμα τους - κομμάτια τυριού που έπεσαν από διερχόμενους πολίτες.

Και όμως αυτή είναι η εφιαλτική κατάσταση που βιώνουν εδώ και πέντε περίπου μήνες, καταστηματάρχες της περιοχής, με τους ίδιους να έχουν ενημερώσει τη δημοτική αρχή για την παρουσία τρωκτικών καθώς και για την απαράδεκτη όπως σημειώνουν εικόνα της Πλατείας Κορνάρου, με τα σπασμένα πεζοδρόμια, τους σπασμένους κάδους και όχι μόνο.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News