Εξαφάνιση 84χρονης: Έρευνες σε 3 χωριά – Η αγωνία του γιου της

Ηράκλειο
Εξαφάνιση 84χρονης: Έρευνες σε 3 χωριά – Η αγωνία του γιου της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Χτενίζουν" κάθε σημείο για την 84χρονη

Αστυνομία και εθελοντές Σαμαρείτες "σαρώνουν" την ευρύτερη περιοχή της Βαγιωνιάς, για τον εντοπισμό της ηλικιωμένης Ευγενίας Καλογιαννάκη, ηλικίας 84 ετών, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν χθες το μεσημέρι σε αγροτική τοποθεσία, όπου είχε μεταβεί με τον γιο της, για τις ανάγκες συγκομιδής της ελιάς.

Ο γιος διαπίστωσε ότι η ηλικιωμένη μητέρα του έλειπε από το όχημα όπου την είχε αφήσει και άρχισε να την αναζητά. 

Σύμφωνα με το γιο της αγνοούμενης «η μητέρα μου έφυγε από το αυτοκίνητο και την έχασα. Ράβδιζα εγώ ελιές και ύστερα κοίταξα στο αμάξι και έλειπε. Στις 2 η ώρα το μεσημέρι. Φάγαμε μαζί το μεσημέρι. Έψαξα εδώ γύρω γύρω μα δεν τη βρήκα». Ωστόσο δεν χάνει τις ελπίδες του λέγοντας «Θα βρεθεί, εντάξει. Τα πόδια της είναι δυνατά…Περπατάει καλά».

Έρευνες σε 3 χωριά

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης για την εξαφάνιση της ηλικιωμένης και ξεκίνησε άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό της, οι οποίες διήρκησαν μέχρι αργά τη νύχτα ενώ από νωρίς το πρωί, συμμετέχουν στις έρευνες εθελοντές του Σώματος Σαμαρειτών.

Οι έρευνες διεξάγονται μεταξύ τριών χωριών με τους εθελοντές Σαμαρίτες να έχουν σκανάρει δεκάδες στρέμματα στην ευρύτερη περιοχή ενώ έρευνες πραγματοποιήθηκαν και σε τμήμα του Γεροπόταμου.

Η εξαφάνιση της ηλικιωμένης έχει κινητοποιήσει το χωριό, με τις έρευνες μέχρι το βράδυ της Πέμπτης να παραμένουν άκαρπες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News