Ποντίκια και λαγούμια στο κέντρο καταγγέλλουν οι καταστηματάρχες

Ηράκλειο
Ποντίκια και λαγούμια στο κέντρο καταγγέλλουν οι καταστηματάρχες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταγγελία για τρωκτικά στην Πλατεία Κορνάρου

Ως «σημείο ντροπής» για την πόλη του Ηρακλείου χαρακτηρίζουν οι κάτοικοι και επιχειρηματίες της Πλατείας Κορνάρου την ευρύτερη περιοχή.

Όπως αναφέρουν, πέρα από τα «σπασμένα πεζοδρόμια και με σπασμένους κάδους σκουπιδιών», σήμερα, δίπλα στο συντριβάνι, εμφανίστηκαν λαγούμια και τρωκτικά.

Σύμφωνα με τους κατοίκους και επιχειρηματίες της πλατείας Κορνάρου, στην επιστολή τους προς το Δήμαρχο Ηρακλέιου, κ. Βασίλη Λαμπρινό, «η συγκεκριμένη εικόνα δημιουργεί επικινδυνότητα, σύγχυση και κακή εικόνα στους πολίτες και επισκέπτες της πόλης».

Πάντως, οι ίδιοι αναφέρουν πως έχουν επικοινωνήσει και στο παρελθόν, μέσω επιστολών με το Δήμαρχο, ενώ, όπως τονίζουν, σε προσωπική του επίσκεψη τους είχε διαβεβαιώσει πως θα έδινε λύση για την αναβάθμιση της πλατείας.

Αναλυτικά η επιστολή τους:

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Σε συνέχεια προηγούμενων επιστολών μας από κατοίκους & επιχειρηματίες της Πλατείας Κορνάρου:

  1. "Αναβάθμιση Ιστορικής Πλατείας Κορνάρου" στις 29 Οκτωβρίου 2019
  2. "Αναβάθμιση της Πλατείας Κορνάρου" 11ης Απριλίου 2018
  3. "Αναβάθμιση της Πλατείας Κορνάρου" 16ης Δεκεμβρίου 2017

Σήμερα, η εικόνα της πλατείας βρίσκεται σε χείριστη κατάσταση με σπασμένα πεζοδρόμια και με σπασμένους κάδους σκουπιδιών τοποθετημένοι σε 2 διαφορετικά σημεία της πλατείας μετατρέποντας την σε ένα σημείο ντροπής για την πόλη μας πράγμα το οποίο δημιουργεί επικινδυνότητα, σύγχυση και κακή εικόνα στους πολίτες & επισκέπτες της πόλης.

Αποκορύφωμα και αφορμή για την παρούσα επιστολή αποτελεί η σημερινή παρουσία τρωκτικών δίπλα σιντριβάνι και τριγύρω από αυτό!!!!

Στο παραιτημένο ΚΑΦΑΟ δίπλα στο σιντριβάνι υπάρχουν αυτή τη στιγμή λαγούμια και τρωκτικά (δείτε επισυναπτόμενες φωτογραφίες)!!!

Σε προσωπική σας επίσκεψη στο παρελθόν μας είχατε διαβεβαιώσει και εσείς προσωπικά και ο αρμόδιες αντιδήμαρχος ότι θα δίνατε άμεση λύση για την αναβάθμιση της πλατείας.

Για πολλοστή φορά ζητάμε τις άμεσες ενέργειες σας καθώς το πρόβλημα έχει συνέπειες στην οικονομία αλλά κυρίως στη Δημόσια Υγεία.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News