Ηράκλειο

Η απίστευτη ιστορία της Σοφίας Νικολί - Παντρεύτηκε τον ίδιο άντρα 3 φορές & ζούνε στην Κρήτη

Η Σοφία από την Ελβετία λατρεύει την Κρήτη

Η Σοφία Νικολί έχει μια απίστευτη ιστορία που αιφνιδίασε του τηλεθεατές της εκπομπής «Ώρα Αιχμής»

Η Σοφία κατάγεται από την Ελβετία και γνώρισε τον Μακεδόνα σύζυγό της σήμερα στην Ελβετία.

Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και αποφασίζει να παρατήσει τα πάντα και να ακολουθήσει την καρδιά της. Μάλιστα η Σοφία για να πείσει την οικογένεια της με τα 13 αδέλφια από την πλευρά των γονιών της έκανε τα πάντα.

Μάλιστα παντρεύτηκε τον Γιώργο που ήταν μαζί της στο στούντιο με πολιτικό γάμο και αμέσως μετά έκανε και καθολικό γάμο ενώ ακολούθησε και ένας ορθόδοξος γάμος. Είναι λοιπόν από τους ελάχιστους ανθρώπους σε αυτό τον τόπο που παντρεύτηκε τον ίδιο άντρα τρεις φορές.

Η Σοφία από την Ελβετία λατρεύει την Κρήτη κι αυτό αποτυπώνεται σε κάθε στιγμή της.

Κόντεψε να χάσει την γη κάτω από τα πόδια τους όταν η κόρη της της είπε ότι θα πάει να ζήσει στην Ελβετία κάτι που τελικά δεν έγινε σε μόνιμη βάση.

Όπως χαρακτηριστικά είπε από την Ελβετία της λείπουν μόνο οι αγελάδες. Ο σύζυγος της Γιώργος τόνισε ότι η Σοφία έφερε και τη μητέρα της 81 ετών μόνιμα στην Κρήτη για να φύγει από την ζωή το 2011 σε ηλικία 97 ετών με την Σοφία να λέει ότι η κρητική διατροφή και ένα ποτηράκι τσικουδιά έκαναν την μητέρα της να ζήσει 17 ολόκληρα χρόνια στην Κρήτη.

Στη διάρκεια της ιστορίας από την οικογένεια Νικολί η διαδραστικότητα των τηλεθεατών ήταν πολύ μεγάλη με μηνύματα από κάθε σημείο της Κρήτης.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια