Ηράκλειο

ΠΑΓΝΗ: Η απάντηση της διοίκησης για την καρκινοπαθή που έδιωξαν λόγω ΑΜΚΑ

Τι απαντά η Διοίκηση του νοσοκομείου

Στο ρεπορτάζ αναφορικά με την καρκινοπαθή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, απαντά η Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, μέσω ανακοίνωσής της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ απαγορεύθηκε σε καρκινοπαθή να προχωρήσει σε χημειοθεραπεία επειδή δεν είχε φροντίσει να αποκτήσει ΑΜΚΑ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο Διοι8κητής των νοσοκομείων ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο, κ. Ιωάννης Τασσόπουλος, πρόκειται για ασθενή που δεν ανήκει σε ευάλωτη κοινωνική ομάδα και, ως εκ τούτου, δεν προβλέπεται ελεύθερη πρόσβαση και δωρεάν νοσηλεία.

Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση - γεγονός που αναγράφεται και στο ρεπορτάζ - ο συνοδός της ενημερώθηκε από το Τμήμα Κίνησης του ΠΑΓΝΗ πως η γυναίκα πρέπει να προσκομίσει τα απαραίτητα έγραφα, ειδάλλως θα πληρώσει τη σχετική δαπάνη. Πάντως, σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ακτινοθεραπείες της θα συνεχιστούν.

Παράλληλα, ο κ. Τασσόπουλος σχολιάζει πως αναμένεται να γίνουν προσλήψεις τόσο σε ιατρικό, όσο και σε νοσηλευτικό προσωπικό, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του ΠΑΓΝΗ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια