Το αλισβερίσι κοκαΐνης τους έβαλε σε μπελάδες

Ηράκλειο
Το αλισβερίσι κοκαΐνης τους έβαλε σε μπελάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στο Ηράκλειο

Με τα ναρκωτικά στα χέρια πιάστηκε 32χρονη στο Ηράκλειο που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το παράνομο αλισβερίσι.

Συγκεκριμένα η 31χρονη και ένας ακόμα αλλοδαπός συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης .

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκε η 31χρονη τη στιγμή που μετέφερε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών με τελικό αποδέκτη τον 32χρονο και συνελήφθησαν.

Ακολούθησε έλεγχος στην 31χρονη κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 265,4 γραμμάρια κοκαΐνης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 32χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

  • Πιστόλι με τον γεμιστήρα του,
  • 117 φυσίγγια και
  • κινητό τηλέφωνο

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, και έρχονται αντιμέτωποι με τον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News