default-image

Απίστευτη μαρτυρία: «Μου είπε έχω κόψει τα 4 δάχτυλά μου»

Ηράκλειο
Απίστευτη μαρτυρία: «Μου είπε έχω κόψει τα 4 δάχτυλά μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μοναδική ιστορία προσφοράς με πρωταγωνιστή έναν 50χρονο άντρα

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε τα τελευταία 24ωρα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου: Ένας 50χρονος άνδρας επιχείρησε να ακρωτηριάσει τα δάχτυλα του ενός χεριού του, με σκοπό να τα... δωρίσει στον νεαρό φίλο του, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε κόψει τα δάχτυλά του σε ατύχημα που σημειώθηκε στο κατάστημα όπου εργαζόταν!

Ο 50χρονος διακομίστηκε χθες το απόγευμα εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Προηγουμένως, είχε προσπαθήσει να κόψει μόνος του 4 από τα δάκτυλα του ενός χεριού του. Είχε προηγηθεί το πρωί της Κυριακής ατύχημα με θύμα έναν 21χρονο άνδρα: Την ώρα που ο τελευταίος βρισκόταν στο κατάστημα όπου εργάζεται, έκοψε τα δάχτυλά του, στην ειδική μηχανή για κιμά. Τελικά, όπως έγινε χθες γνωστό, οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν κάποιο από τα δάχτυλα του νεαρού, προβαίνοντας στον ακρωτηριασμό του χεριού του από τον καρπό...

Στο μεταξύ, συγκλονίζουν τα λόγια καταστηματάρχη στην περιοχή της Αμμουδάρας, στον οποίο έσπευσε ο 50χρονος, ζητώντας του να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, λίγο μετά τον αυτο-ακρωτηριασμό που επιχείρησε... Όπως ανέφερε στην “ΚΡΗΤΗ TV” ο ιδιοκτήτης του τουριστικού καταστήματος, ο οποίος είναι γνώριμος του 50χρονου, ο τελευταίος έφτασε στο μαγαζί του λίγο μετά τις 6 το απόγευμα προχθές Κυριακή, όντας μέσα στα αίματα. Όπως μας εξήγησε ο ιδιοκτήτης, ο 50χρονος Δ. είχε δεμένη την παλάμη του, που αιμορραγούσε, και του είπε ότι είχε κόψει τα τέσσερα δάκτυλά του για να τα προσφέρει σε κάποιο φίλο του, ο οποίος ακρωτηριάστηκε σε ατύχημα.

«Μου είπε “έχω κόψει τα 4 δάκτυλά μου. Θέλω να με πας στο Βενιζέλειο”. Κράταγε τα χέρια του μέσα σε μια πετσέτα τυλιγμένα. Μου λέει: “Γιάννη, πήγαινέ με στο Βενιζέλειο”. Του λέω “τι έγινε;”. “Έχω ένα φίλο”, μου λέει, “που έκοψε τα δάχτυλά του στη μηχανή του κιμά και θέλω να πάω να του δώσω τα δάχτυλά μου, γιατί είναι νέος και πρέπει να προχωρήσει τη ζωή του”», ανέφερε ο καταστηματάρχης.

Τελικά, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κάλεσε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφτασε στο σημείο για να παραλάβει τον 50χρονο.«Επειδή εγώ δεν ήθελα να δω τα δάχτυλά του, γιατί ήταν σοκαριστικό, λέω του οδηγού του ασθενοφόρου “δες τι γίνεται”. Και ανοίγει και πράγματι και τα 4 δάχτυλά του κρεμόντουσαν...», μας εξηγεί εμφανώς αναστατωμένος ο καταστηματάρχης. «Όντως ο άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, ήρθε στο νοσοκομείο. Φέρεται ότι έχει κακοποιήσει το χέρι του με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Δεν ξέρω για ποιο λόγο», ανέφερε στην “ΚΡΗΤΗ TV” ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου, Γιάννης Τασσόπουλος.

Προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του χεριού του από τον καρπό

Την ώρα που ο 50χρονος Δημήτρης έφτανε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, βρίσκονταν σε εξέλιξη οι προσπάθειες των γιατρών να “σώσουν” το χέρι του 21χρονου νεαρού. Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση, οι γιατροί αναγκάστηκαν να προβούν σε ακρωτηριασμό του χεριού του από τον καρπό.

«Ο νεαρός, 21 ετών, ήρθε στο νοσοκομείο με το χέρι του, την άκρα χείρα του δηλαδή, που είχε συνθλιβεί από μηχανή του κιμά. Έτσι τουλάχιστον μου μεταφέρθηκε. Έγιναν προσπάθειες να σωθεί ο αντίχειρας, ο οποίος δε σώθηκε και δυστυχώς έγινε ακρωτηριασμός από τον καρπό», μας εξήγησε ο κ. Τασσόπουλος.

Στο μεταξύ, όπως ανέφερε μιλώντας στην “ΚΡΗΤΗ TV” ο γνώριμος του 50χρονου άνδρα, ο τελευταίος είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα ξεχωριστός, ευαίσθητος και με αστείρευτη διάθεση να προσφέρει στους γύρω του, την ώρα που διαβιοί σε χώρο που του έχει παραχωρηθεί, χωρίς καν να διαθέτει τα αναγκαία προς το ζην. «Είναι διαφορετικός από εμάς. Καμία σχέση δεν έχουμε εμείς με αυτόν τον άνθρωπο. Είναι κάτι το διαφορετικό. Είναι πολύ ευαίσθητος. Όποτε βρει δουλειά εργάζεται, ό,τι δουλειά βρει την κάνει. Είχε ένα σκυλί που το έχασε και τον έπιασε μελαγχολία από αυτό. Πρώτα τρώνε τα ζωντανά που είναι δίπλα του κι άμα περισσέψει τίποτα, τρώει κι αυτός», μας λέει ο ιδιοκτήτης του τουριστικού καταστήματος για τον 50χρονο άνδρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News