Ο γερανός βγήκε «παγανιά»

Ηράκλειο
Ο γερανός βγήκε «παγανιά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απομάκρυνση οχήματος στην παραλιακή λεωφόρο

Η παραλιακή λεωφόρος του Ηρακλείου αποτελεί έναν από τους πλέον δύσκολους δρόμους της πόλης, όπου καθημερινά «εγκλωβίζονται» δεκάδες οδηγοί, ενώ το πρόβλημα οξύνεται όταν υπάρχουν παράνομα πάρκινγκ που μπλοκάρουν, εντελώς, την κυκλοφορία.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, από τον απόλυτο «παράδεισο» της ταλαιπωρίας, την παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου. Η Δημοτική Αστυνομία έκανε χρήση του γερανού για την απομάκρυνση του οχήματος, μετά το «προκλητικό» παρκάρισμα στην μέση του δρόμου.

Δυστυχώς η κακή συνήθεια ορισμένων οδηγών να σταθμεύουν και σε σημεία που απαγορεύεται η στάθμευση, δυσχεραίνει την καθημερινότητα οδηγών αλλά και πεζών. Η παραλιακή λεωφόρος, βέβαια, δεν είναι το μόνο σημείο που «δοκιμάζει» τα νεύρα και την υπομονή των οδηγών.

Σύμφωνα με τον Υποδιευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας, Γιώργο Τρούκη: «Στα πλαίσια στοχευμένων ενεργειών της Δημοτικής Αστυνομίας, πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα έλεγχοι σε διάφορα σημεία του Ηρακλείου.

Η χρήση του γερανού της Δημοτικής Αστυνομίας πραγματοποιείται μόνο σε σοβαρά περιστατικά παρακώλυσης της κυκλοφορίας ή όταν ένα αυτοκίνητο για παράδειγμα μπλοκάρει την κίνηση των μέσων μεταφοράς. Τις τελευταίες μέρες έχουν απομακρυνθεί 3 οχήματα συνολικά, μετά από σοβαρά περιστατικά παρακώλυσης της κυκλοφορίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News