Μαθητής δημοτικού κλειδώθηκε στην αίθουσα και πήδηξε από το μπαλκόνι για να φύγει

Ηράκλειο
Μαθητής δημοτικού κλειδώθηκε στην αίθουσα και πήδηξε από το μπαλκόνι για να φύγει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιο είχε ο μαθητής της Β’ Δημοτικού, ο οποίος κλειδώθηκε στη σχολική αίθουσα και πήδηξε από το μπαλκόνι του κτηρίου

Ένα ανησυχητικό περιστατικό έλαβε χώρα σε Δημοτικό Σχολείο του Γαζίου σήμερα Παρασκευή, με έναν μικρό μαθητή να βρίσκεται κλειδωμένος μέσα στην αίθουσα της τάξης, να βγαίνει στο μπαλκόνι και να πηδάει στο έδαφος.

Αναστάτωση επικράτησε νωρίτερα, με τα 25 παιδιά της τάξης να βγαίνουν από την αίθουσα και τον μικρό μαθητή να καθυστερεί, να μην γίνεται αντιληπτός από τον δάσκαλο και να παραμένει μέσα στην αίθουσα.

Σύμφωνα τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου κ. Κωνσταντίνο Θεοφάνους, ο οποίος μίλησε στο neakriti.gr τα παιδιά βγήκαν από την αίθουσα για να κατέβουν στην αίθουσα εκδηλώσεων για την γιορτή του Πολυτεχνείου.

Ο εκπαιδευτικός έκλεισε την αίθουσα, χωρίς να αντιληφθεί ότι ο μικρός ήταν μέσα, καθώς δεν θα επέστρεφαν ξανά μετά την εκδήλωση πίσω. Κι έτσι ο μαθητής της Β’ Δημοτικού παρέμεινε μέσα στην αίθουσα του πρώτου ορόφου του σχολικού συγκροτήματος.

Έτσι άνοιξε την πόρτα που οδηγεί στο μπαλκόνι και πήδηξε στο έδαφος.

Για λίγο επικράτησε πανικός και ανησυχία, με την μητέρα μάλιστα του μικρού να τον αναζητά, καθώς είχε πάει για να παραστεί στην εκδήλωση και να πάρει το παιδί της.

Άμεσα ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, το οποίο και εφημερεύει με ελαφριά ευτυχώς τραύματα.

Το neakriti.gr, επικοινώνησε με τον Διοικητή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου κ. Μοσχοβάκη, ο οποίος ανέφερε ότι το παιδί είναι καλά, προς το παρόν «νοσηλεύεται στην Βραχεία, ωστόσο άμεσα θα πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο. Τα τραύματά του είναι θλαστικά, ευτυχώς!».   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News