Ηράκλειο

Η «Χερρονάσιος Σχολή» στην Επετειακή Εκδήλωση για τα 24 χρόνια του «Χαμόγελου Του Παιδιού»

Το Junior Academy στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου ο Διευθυντής του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Junior Academy -Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος», κ. Μαρκάκης Άρης, παρευρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση για τα 24 χρόνια προσφοράς του «Χαμόγελου Του Παιδιού».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το έργο του «Χαμόγελου Του Παιδιού» πανελλαδικά καθώς και η έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία ερευνών Focus Bari σχετικά με το έργο του Οργανισμού.

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ήταν κατάμεστο από κόσμο γεγονός που κάνει αυταπόδεικτο το μέγεθος της προσφοράς του «Χαμόγελου Του Παιδιού».

Πριν από 24 χρόνια, ο Ανδρέας κατάφερε να αλλάξει τη ζωή πάνω από 1.600.000 παιδιών. Κατάφερε να αλλάξει την ιδεολογία γύρω από την αντιμετώπιση των παιδιών, κατάφερε να βοηθήσει παιδιά που ζούσαν μέσα στον πόνο. Κατάφερε να ιδρύσει «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» και να εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους να ακολουθήσουν αυτήν την ιδέα. Οφείλουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη στον Ανδρέα για το όραμα που κατάφερε να ενσαρκώσει βοηθώντας τα παιδιά να έχουν μια καλύτερη θέση σ’ αυτόν τον κόσμο. Σ’ ευχαριστούμε Ανδρέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια