Παραιτήθηκε υπέρ των εργαζομένων o Eυρυπίδης Κουκιαδάκης

Ηράκλειο
Παραιτήθηκε υπέρ των εργαζομένων o Eυρυπίδης Κουκιαδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραιτήθηκε και παραχώρησε τη θέση στους εργαζομένους

Στο γραφείο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου συγκεντρώθηκαν οι επικεφαλής των παρατάξεων για να κλείσουν τις υπόλοιπες θέσεις των Δ.Σ. των νομικών προσώπων του Δήμου Ηρακλείου. Εμφανίστηκε ως ήταν φυσικό και ο Ευριπίδης Κουκιαδάκης.

Η Μαρία Ξυλούρη επέμεινε ότι θα έπρεπε να δοθεί θέση τακτικού μέλους στη ΔΕΠΑΝΑΛ στον Ευριπίδη Κουκιαδάκη, αν και η συμπολίτευση δεν είχε αφήσει θέση ούτε για τον εκπρόσωπο των εργαζομένων. Ο Κουκιαδάκης ευχαρίστησε, αποδέχτηκε, αλλά τη “φύλαξε”, και όταν επέστρεψε στην αίθουσα που συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου ζήτησε τον λόγο! Και όταν ο ανυποψίαστος Πασπάτης τού τον έδωσε, άκουσε τον Ευριπίδη να λέει ότι «σε σχέση με τη θέση μου στη ΔΕΠΑΝΑΛ παραιτούμαι και την παραχωρώ στους εργαζομένους», συνεχίζοντας ότι «είναι απαράδεκτο» η δημοτική Αρχή, παρότι με τις ρυθμίσεις του ΥΠ.ΕΣ. πέρασε πλειοψηφικά τα Δ.Σ. σε όλα τα νομικά πρόσωπα του Δήμου, να μη δίνει μια θέση σε εκπρόσωπο εργαζομένου στη ΔΕΠΑΝΑΛ.

Μάλιστα, συμπλήρωσε λέγοντας ότι η παράταξη Κουράκη, παρότι δικαιούταν όλες τις υπολειπόμενες θέσεις, απεδέχθη το αίτημά του και του παραχώρησε θέση τακτικού μέλους, κι ας μην έχουν συμπορευτεί ποτέ. Έτσι κατέληξε ο κ. Κουκιαδάκης ότι παραιτείται ως περιττός αριθμός, όπως δηλαδή έγινε και στην ΠΕΔ, υπέρ των εργαζομένων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News