Ελεύθερος ο επιχειρηματίας για τα περισσότερα από 40 γραμμάρια κοκαϊνης

Ηράκλειο
Ελεύθερος ο επιχειρηματίας για τα περισσότερα από 40 γραμμάρια κοκαϊνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ο επιχειρηματίας είχε γίνει «τσακωτός» από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε τελικά ο 41χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη πριν από μερικά 24ωρα, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης.

Ο 41χρονος επιχειρηματίας είχε γίνει «τσακωτός» από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου την ώρα που έκρυβε σε υπαίθριο χώρο («καβάντζα») περισσότερα από 40 γραμμάρια κοκαΐνης.

O 41χρονος άνδρας οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα στον ανακριτή Ηρακλείου, όπου απολογήθηκε. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του, κ. Νικόλαο Στιβακτάκη, του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ θα πρέπει ακόμη να εμφανίζεται μια φορά την εβδομάδα στις αστυνομικές Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι σε έρευνα που είχε γίνει από τους αστυνομικούς στον 41χρονο, αλλά και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κοκαΐνης, το ποσό των 450 ευρώ που φέρεται να προήλθε από έκνομες δραστηριότητες, 24 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχε την απαραίτητη ιατρική συνταγή, καθώς κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε δήλωσή του στο neakriti.gr ο δικηγόρος κ. Στιβακτάκης χαρακτήρισε τον εντολέα του «ως σοβαρό επιχειρηματία, ο οποίος έχει μάλιστα καταθέσει αίτηση για να παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης προκειμένου να σώσει τον εαυτό του και την οικογένειά του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News