Βρέθηκε η «Μικρούλα» - Το «ευχαριστώ» της οικογένειας

Κρήτη
Βρέθηκε η «Μικρούλα» - Το «ευχαριστώ» της οικογένειας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αγωνία έδωσε την θέση της στην ανακούφιση και τα χαμόγελα

Τέλος καλό όλα καλά για την πανέμορφη σκυλίτσα που είχε εξαφανιστεί το απόγευμα της Τετάρτης, από την περιοχή μεταξύ πλατείας Σινάνη και Κορακοβούνι , όταν βροντές και  αστραπές , που έπληξαν την περιοχή του Ηρακλείου, τη φόβισαν με αποτέλεσμα να  τραπεί σε φυγή.

Οι  ιδιοκτήτες πέρασαν ώρες αγωνίας μέχρι τη στιγμή που χτύπησε το τηλέφωνο και ενημερώθηκαν ότι η σκυλίτσα τους βρέθηκε σε πολύ καλή κατάσταση και φιλοξενούνταν σε σπίτι, κοντά στο δικό τους.

Μάλιστα όπως ανέφεραν οι ιδιοκτήτες της «Μικρούλας», το σκυλάκι τους βρέθηκε καθώς η οικογένεια ενημερώθηκε μέσα από το neakriti, όπου και είχε γίνει σχετική ανάρτηση άρθρου για το εξαφανισμένο ζώο.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ, την οικογένεια που απέδειξε την ανθρωπιά και την ευαισθησία της. Κράτησε τη σκυλίτσα μας όλο το βράδυ, φροντίζοντας την με τον καλύτερο τρόπο. Αν μη τι άλλο, ευχόμαστε και ελπίζουμε η πράξη της οικογένειας Τσαγκαράκη, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, προς όλους εμάς».

Ωστόσο αυτό που επισήμανε η ιδιοκτήτρια του σκύλου, ήταν το στοιχείο ότι αν δεν ήταν το neakriti, δεν θα είχε γίνει γνωστή η είδηση, την οποία διάβασε η οικογένεια Τσαγκαράκη και τηλεφώνησε αμέσως για να ενημερώσει για τον εντοπισμό του ζώου.

«Πραγματικά ένα τεράστιο ευχαριστώ και στο neakriti.gr . Η «δύναμη» της ενημέρωσης που έχει, αποδείχτηκε περίτρανα για μια ακόμη φορά. Αν δεν είχε δημοσιευτεί η είδηση, δεν θα είχαμε βρει ακομη τη σκυλίτσα μας και η αγωνία μας δεν θα είχε τέλος».

Πλέον η σκυλίτσα έχει επιστρέψει στο δικό της γνώριμο περιβάλλον, απολαμβάνοντας ακόμη περισσότερο την «ζεστασιά» και τα χάδια των ιδιοκτητών της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News