Αίσιο τέλος για τον Κρητικό αγνοούμενο, Βαγγέλη Δολαψάκη - Που βρέθηκε;

Ηράκλειο
Αίσιο τέλος για τον Κρητικό αγνοούμενο, Βαγγέλη Δολαψάκη - Που βρέθηκε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λήξη συναγερμού για τον 35χρονο που εξαφανίστηκε την Κυριακή  

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Κρητικού, Βαγγέλη Δολαψάκη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου από το Ηράκλειο, όπου και διαμένει.

Σύμφωνα με τη Γραμμή Ζωής, ο 35χρονος Κρητικός, μπορεί να εξαφανίστηκε από το σπίτι του στο Ηράκλειο, όμως, τελικά, το βράδυ της Τετάρτης, εντοπίστηκε περιπλανώμενος στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος, στην Αθήνα, από άνδρες της αστυνομίας.

Πάντως, ο ίδιος έχει ήδη επιστρέψει στην οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα, δίνοντας έτσι τέλος στην τεράστια αγωνία τους.

Από το Μάιο ψάχνουν το Χρήστο Νεραντζούλη

Αξίζει να σημειωθεί πως, ο Βαγγέλης Δολαψάκης δεν είναι ο μοναδικός Κρητικός για τον οποίο υπήρξε κινητοποίηση αναφορικά με την εξαφάνισή του. Υπενθυμίζεται ότι από τον περασμένο Μάιο παραμένει άφαντος ένας ακόμη συντοπίτης μας, ο οποίος εξαφανίστηκε από την ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου. Ο λόγος για τον 50χρονο Χρήστο Νεραντζούλη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 4 Μαΐου του 2019.

Τελευταία φορά που εθεάθη ο 50χρονος Χρήστος ήταν στις Κάτω Γούβες Ηρακλείου. Ο αγνοούμενος έχει καστανά μάτια, ύψος 1,70 μέτρα, ενώ είναι αδύνατος. Εξάλλου, για την εξαφάνιση του Χρήστου Νεραντζούλη έχει ενεργοποιηθεί και η “Γραμμή Ζωής”. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σήμα “Silver Alert” που έχει εκδοθεί εδώ και αρκετούς μήνες, η ζωή του 50χρονου άνδρα βρίσκεται σε κίνδυνο.

Άφαντος και ο Στέλιος Χλωράκης

Μία μόλις ημέρα πριν την εξαφάνιση του Χρήστου Νεραντζούλη, χάθηκαν τα ίχνη και του Στέλιου Χλωράκη. Ο 45χρονος Χανιώτης παραμένει άφαντος από την Παρασκευή 3 Μαΐου. Εκείνη την ημέρα εθεάθη για τελευταία φορά από τους γείτονές του, την ώρα που έφευγε από το σπίτι του στα Χανιά. Έκτοτε δεν επικοινώνησε με κάποιο άτομο του κοντινού του περιβάλλοντος και τελικά, λίγα 24ωρα αργότερα, συγγενικό του πρόσωπο επικοινώνησε με την ΕΛ.ΑΣ. και δήλωσε την εξαφάνισή του. Σύμφωνα με τη “Γραμμή Ζωής”, ο Στέλιος Χλωράκης έχει ύψος 1,65 μ. και είναι αδύνατος. Ο αγνοούμενος έχει καστανά μάτια, ενώ θεωρείται πιθανό τα μαλλιά του να είναι κοντοκουρεμένα.

Εξάλλου, “συναγερμός” από τη “Γραμμή Ζωής” έχει εκδοθεί και για μια ηλικιωμένη Χανιώτισσα. Πρόκειται για την 77χρονη Ευαγγελία Λυτινάκη, η οποία εξαφανίστηκε το απόγευμα της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου του 2018 από την Αγία Μαρίνα Χανίων, όπου διαμένουν τα αδέλφια της. Έκτοτε, η αγνοούμενη ηλικιωμένη δεν έχει δώσει κάποιο σημάδι ζωής και πλέον οι οικείοι της φοβούνται για τα χειρότερα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News