Ηράκλειο

«Μαγνήτισε» τo F-16: Εντυπωσιακοί ελιγμοί ανήμερα του Αγίου Μηνά

Πλήθος κόσμου στον Καράβολα

Μαχητικό αεροσκάφος προσέφερε μια άκρως εντυπωσιακή επίδειξη, ανήμερα του Αγίου Μηνά, στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, Αεροσκάφος F-16 της 115 Πτέρυγας Μάχης των Χανίων, «έσκισε» τον Κρητικό ουρανό, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης αλλά και ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις του πολιούχου της πόλης του Ηρακλείου, Αγίου Μηνά, την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, πρωταγωνίστησε η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας.

Συγκεκριμένα, ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16 Block+ πέταξε, στις 13:30 μ.μ. στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου και συγκεκριμένα από την περιοχή των Λινοπεραμάτων, έως την περιοχή του αεροδρομίου Ηρακλείου.

Υπεύθυνος συντονισμού της εορταστικής εκδήλωσης ήταν ο αντισμήναρχος εν αποστρατεία Γιώργος Κωστάκης. Στον χώρο της εκδήλωσης στην περιοχή του Καράβολα, βρέθηκε ο επισμηναγός Γιώργος Ανδρουλάκης, ο οποίος ήταν ο πιλότος του μαχητικού F-16 το 2014 που συμμετείχε για πρώτη φορά στον εορτασμό του Αγίου Μηνά μαζί με ομάδα ιπταμένων. Ο πιλότος που «χάρισε» τους εντυπωσιακούς ελιγμούς, στο κοινό του Ηρακλείου, είναι ο επισμηναγός, Γιώργος Παπαδάκης.

Η τεράστια σημαία της Ελλάδας είχε επιβλητική παρουσία, ενώ μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στον χώρο του Καράβολα, με δεδομένο πως η 11η Νοεμβρίου αποτελεί αργία για το Ηράκλειο, τιμώντας την εορταστική ημέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια