«Τρελή» καταδίωξη: Λύθηκε το μυστήριο με τα χρυσαφικά

Ηράκλειο
«Τρελή» καταδίωξη: Λύθηκε το μυστήριο με τα χρυσαφικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Που οδήγησαν τα στοιχεία της αστυνομίας;

Ο φόβος της σύλληψης οδήγησε τους δύο άντρες να διαφύγουν με το αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα και επικίνδυνους ελιγμούς σε δρόμους του Ηρακλείου.

Η «τρελή» καταδίωξη σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου με τους έκπληκτους οδηγούς να παρακολουθούν τους αστυνομικούς να ακολουθούν το αυτοκίνητο που προσπαθούσε με κάθε τρόπο να διαφύγει, ενώ οι δράστες «ξεφορτώθηκαν» και ένα νεσεσέρ με χρυσαφικά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο Ρομά όπως προέκυψε από την έρευνα που έγινε με βάση τις πινακίδες του ΙΧ. Μάλιστα εξακριβώθηκαν και τα στοιχεία του ενός δράστη.

Όσο για το πως οδηγήθηκαν οι αστυνομικοί στα χρυσαφικά, το νεσεσέρ με τα τιμαλφή είχε εντοπίσει ο δημοτικός υπάλληλος Σ.Δ στον Αη Γιάννη Ηρακλείου στην περιοχή της Κνωσού. Ο 47χρονος σύμφωνα με πληροφορίες βρήκε μέσα στο νεσεσέρ ρολόγια, καδένες και Αγιοκωσταντινάτα τα οποία μάλιστα ήταν αρκετά σε ποσότητα.

Δεν σκέφτηκε όμως ούτε στιγμή να κρατήσει για τον εαυτό του τα χρυσαφικά, τα οποία και παρέδωσε. Στο παρελθόν σύμφωνα με πληροφορίες είχε εντοπίσει και πάλι μια τσάντα με χρήματα τα οποία παρέδωσε. 

Σε ποιον ανήκαν τα χρυσαφικά

Μετά τον εντοπισμό των χρυσαφικών, η αστυνομία έλυσε  το μυστήριο με τα τιμαλφή που πέταξαν οι δράστες στο δρόμο. Όπως προέκυψε από τα στοιχεία, τα χρυσαφικά εκλάπησαν από γυναίκα στις Βασιλειές Ηρακλείου, η οποία και τα αναγνώρισε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News