Η 133 Σμηναρχία Μάχης τιμά τον προστάτη της - Ανοιχτές οι πύλες για το κοινό

Ηράκλειο
Η 133 Σμηναρχία Μάχης τιμά τον προστάτη της - Ανοιχτές οι πύλες για το κοινό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι και σήμερα θα είναι επισκέψιμη για το κοινό η 133 Σμηναρχία Μάχης

Ανοιχτές για το κοινό είναι οι πύλες της 133 Σμηναρχίας Μάχης στο Καστέλι, γιορτάζοντας τον προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχάγγελο Μιχαήλ με ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Αφιερωμένη στους μαχητές των αιθέρων είναι η γιορτή του Αρχάγγελου Μιχαήλ, προστάτη της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, τον οποίο τίμησε η 133 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι.

Οι πύλες της άνοιξαν για το κοινό και πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν εκεί, θέλοντας να γνωρίσουν από κοντά το προσωπικό και τα αεροσκάφη που διαθέτει η Σμηναρχία και παράλληλα να τιμήσουν το έργο και τη συνδρομή της Πολεμικής μας Αεροπορίας στην πρόληψη και αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.

Στο πλαίσιο των εορτασμών, η 133 Σμηναρχία Μάχης θα είναι επισκέψιμη για το κοινό μέχρι σήμερα Κυριακή  στις 5 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις της οποίας λειτουργεί στατική και φωτογραφική έκθεση αεροσκαφών και άλλων οπλικών συστημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μάλιστα, όσοι θέλουν μπορούν να δοκιμάσουν την εμπειρία μιας 10λεπτης πτήσης στους αιθέρες.

Την Δευτέρα, ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας με την αεροπορική επίδειξη της Ομάδας "ΖΕΥΣ" στην Παραλία του Ηρακλείου, η οποία αναμένεται για ακόμη μια φορά να προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News