Τροχαίο με παράσυρση: Ο καθρέπτης «έδωσε» στην αστυνομία τον οδηγό

Κρήτη
Τροχαίο με παράσυρση: Ο καθρέπτης «έδωσε» στην αστυνομία τον οδηγό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έφθασαν οι αστυνομικοί στην άκρη του νήματος

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης, ένας 37χρονος άντρας που φέρεται να κρύβεται πίσω από το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στην περιοχή της Ρογδιάς, με θύμα μία 83χρονη γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία, ο συγκεκριμένος άντρας μετά την παράσυρση, εγκατέλειψε την ηλικιωμένη στο δρόμο και εξαφανίστηκε με το όχημα του.

Το στοιχείο «κλειδί» που φαίνεται να έλυσε τον γρίφο της υπόθεσης και οδήγησε τους αστυνομικούς στον εντοπισμό και σύλληψη του, ήταν ο καθρέπτης του Ι.Χ που οδηγούσε.

Και αυτό γιατί, ο 37χρονος, μετά το τροχαίο, εξαιτίας του οποίου, έσπασε μέρος του εξωτερικού καθρέπτη, κατευθύνθηκε προς μάντρα αυτοκινήτων από όπου και έκλεψε καθρέπτη άλλου οχήματος και τον τοποθέτησε στο δικό του.

Οι αστυνομικοί από το Α.Τ Μαλεβιζίου, αξιοποίησαν όλα τα στοιχεία που είχαν στην διάθεση τους, τόσο από καταθέσεις όσο και από υλικό από κάμερες ασφαλείας και  έφθασαν στα ίχνη του.

Τον συνέλαβαν για την κλοπή και από την προανάκριση που ακολούθησε προέκυψε ότι ήταν εκείνος που χτύπησε με το αυτοκίνητο του, την ηλικιωμένη, τα ξημερώματα της 3ης Νοεμβρίου στη Ρογδιά.

Πλέον είναι αντιμέτωπος με το γράμμα του νόμου και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News