Βρήκαν τον ληστή των Σούπερ- Μάρκετ στο Ηράκλειο

Κρήτη
Βρήκαν τον ληστή των Σούπερ- Μάρκετ στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τελευταία ληστεία είχε γίνει το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, επί της οδού Μάχης Κρήτης και προηγήθηκε εκείνη, αργά το απόγευμα της 23ης Οκτωβρίου στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων

Θέμα ελάχιστων 24ώρων ήταν για την ΕΛ.ΑΣ, ο εντοπισμός και σύλληψη του δράστη που φέρεται να είναι «πίσω» από την ληστεία του Σούπερ- Μάρκετ, η οποία και σημειώθηκε, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πηγές,  ο συγκεκριμένος άντρας φέρεται να είναι το ίδιο άτομο που έκανε τη ληστεία στις 23 Οκτωβρίου, σε ένα ακόμη Σούπερ- Μάρκετ στο Ηράκλειο, αυτήν την φορά στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων.

Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 54χρονου, άστεγου, το πρωί της Δευτέρας. 

Κοινό "στοιχείο"  των ένοπλων ληστειών , το γεγονός, ότι και οι δύο διαπράχθηκαν απογευματινές ώρες, με τον φερόμενο δράστη και τις δύο φορές να «μπουκάρει» στα Σούπερ – Μάρκετ , φορώντας καπέλο τύπου "τζόκεϋ».

Να υπενθυμίσουμε, αναφορικά με την τελευταία ληστεία, στην Μάχη Κρήτης, ότι ο δράστης, πριν από 3 περίπου 24ώρα, "μπούκαρε" στην επιχείρηση, αιφνιδιάζοντας τους υπαλλήλους καταφέρνοντας να αποσπάσει τις εισπράξεις της επιχείρησης, η οποία βρίσκεται επί της οδού Μάχης Κρήτης.

Το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας απέδωσε καρπούς και έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να πιάσουν το δράστη προτού το κακό με τις ληστείες "'τριτώσει".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News