Αγνοούμενοι στην Κρήτη: Αγωνία για την 18χρονη μάνα – 6 μήνες εξαφανισμένος ο Χρήστος Νεραντζούλης

Κρήτη
Αγνοούμενοι στην Κρήτη: Αγωνία για την 18χρονη μάνα – 6 μήνες εξαφανισμένος ο Χρήστος Νεραντζούλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την Κυριακή αγνοείται η νεαρή κοπέλα - Πήγε στο περίπτερο και δεν επέστρεψε ποτέ

Στο “κόκκινο” βρίσκεται η αγωνία για την τύχη μιας νεαρής μητέρας, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί τα τελευταία 24ωρα.

Η 18χρονη γυναίκα κατοικεί μόνιμα στο Ασήμι Ηρακλείου και αγνοείται από την περασμένη Κυριακή.

Συμπληρώνοντας σήμερα 6 ημέρες από την εξαφάνισή της, οι οικείοι της 18χρονης Εσπεράντζα απευθύνουν έκκληση προς οποιοδήποτε γνωρίζει την παραμικρή πληροφορία αναφορικά με την αγνοούμενη να επικοινωνήσουν με την ΕΛ.ΑΣ.

Η 18χρονη ονομάζεται Εσπεράντζα Μουσταφά και κατάγεται από την Αλβανία. Όπως ανέφεραν στο neakriti.gr άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος της 18χρονης, η Εσπεράντζα εξαφανίστηκε την περασμένη Κυριακή.

Ειδικότερα, η νεαρή γυναίκα - η οποία είναι μητέρα ενός μωρού που δεν έχει καν συμπληρώσει ένα χρόνο ζωής και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας- φέρεται να εξαφανίστηκε το απόγευμα της Κυριακής 27 Οκτωβρίου.

Ουδέν νεότερο για τον Χρήστο Νεραντζούλη - Αγνοείται από τον Μάϊο

Δυστυχώς, η 18χρονη Εσπεράντζα Μουσταφά δεν είναι ο μόνος συνάνθρωπός μας ο οποίος αγνοείται. Υπενθυμίζεται ότι άφαντος παραμένει από τον περασμένο Μάιο ένας 50χρονος Κρητικός, ο οποίος εξαφανίστηκε από την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και της Χερσονήσου. Πρόκειται για τον Χρήστο Νεραντζούλη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 4 Μαΐου του 2019. Τελευταία φορά που εθεάθη ο 50χρονος Χρήστος ήταν στις Κάτω Γούβες Ηρακλείου. Ο αγνοούμενος έχει καστανά μάτια, ύψος 1,70 μέτρα, ενώ είναι αδύνατος. Εξάλλου, για την εξαφάνιση του Χρήστου Νεραντζούλη έχει ενεργοποιηθεί και η “Γραμμή Ζωής”.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σήμα “Silver Alert” που έχει εκδοθεί εδώ και αρκετούς μήνες, η ζωή του 50χρονου άνδρα βρίσκεται σε κίνδυνο. Επίσης, στην εν λόγω ανάρτηση αναφέρεται ότι ο “συναγερμός” κοινοποιήθηκε κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Οποιοσδήποτε γνωρίζει κάποια πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει στα ίχνη του Χρήστου Νεραντζούλη καλείται να επικοινωνήσει είτε με την Αστυνομία, είτε να καλέσει τηλεφωνικά στη γραμμή “SOS 10-65”.

Το χρονικό της εξαφάνισης της 18χρονης μητέρας

Εκείνο το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, 27 Οκτωβρίου, η 18χρονη μητέρα ενημέρωσε τους οικείους της ότι θα πήγαινε στο περίπτερο για να αγοράσει ένα γιαούρτι.

Η Εσπεράντζα έφυγε από το σπίτι της στο Ασήμι Ηρακλείου, ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ...

Οι συγγενείς της έκαναν υπομονή μερικές ώρες, ωστόσο τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, αφού η 18χρονη δεν είχε δώσει κάποιο σημάδι ζωής, αποφάσισαν να ενημερώσουν σχετικά στις Αρχές. Έτσι, την περασμένη Δευτέρα οι οικείοι της Εσπεράντζα Μουσταφά μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Πύργου Μονοφατσίου, όπου δήλωσαν την εξαφάνισή της. Δυστυχώς, ωστόσο, μέχρι και σήμερα, Σάββατο,  η νεαρή μητέρα παρέμενε άφαντη.

Όπως μας είπαν οι οικείοι της, την ημέρα της εξαφάνισής της η Εσπεράντζα Μουσταφά φορούσε μαύρα ρούχα και ένα καφέ μπουφάν και κρατούσε ένα τσαντάκι πλάτης.

Η  18χρονη μητέρα είχε αφήσει το κινητό της τηλέφωνο στο σπίτι της ενώ ουδείς κάτοικος την αντιλήφθηκε να κυκλοφορεί στον δρόμο.

 Η νεαρή μητέρα έχει ένα μωράκι ηλικίας μόλις 11 μηνών ενώ ο σύζυγός της που βρίσκεται στο Πακιστάν και είναι άρρωστος δε γνωρίζει το παραμικρό για την εξαφάνιση της γυναίκας του.

Πλέον, η αγωνία για την τύχη της 18χρονης βρίσκεται στα ύψη, δεδομένου, μάλιστα, ότι το 11 μηνών μωράκι της αντιμετωπίζει - και αυτό - σοβαρό πρόβλημα υγείας και έχει ανάγκη τη φροντίδα της μητέρας του.

Μιλώντας, στο neakriti.gr, η οικογένεια της αγνοούμενης απευθύνει έκκληση προς όποιον γνωρίζει το παραμικρό για την Εσπεράντζα να επικοινωνήσει άμεσα με τις Αρχές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News