Ηράκλειο

Δίνουν ζεστασιά και ελπίδα στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα

Ενθουσιασμός για τις προσπάθειες που επιδιώκουν να ενισχύσουν την κοινωνική ευημερία

Συνάντηση του Άρη Μαρκάκη με την αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης- Απασχόλησης και Νέας Γενιάς Κρήτης, Έφη Κουτεντάκη

Την Πέμπτη, στις 31 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον κ. Άρη Μαρκάκη, Διευθυντή του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος» και την Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης- Απασχόλησης και Νέας Γενιάς Κρήτης, κ. Έφη Κουτεντάκη.

Ο κ. Μαρκάκης βρέθηκε στο γραφείο της κ. Κουτεντάκη, στην Περιφέρεια, όπου συζητήθηκαν μείζονος σημασίας κοινωνικά ζητήματα για την Παιδεία και την κοινωνική πολιτική.

Εμπεριστατωμένη συζήτηση πραγματοποιήθηκε σχετικά με την ανέγερση του νέου σπιτιού του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Ηράκλειο και την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Εκπαιδευτήριο το Φεβρουάριο, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για το σκοπό αυτό.

Στο επίκεντρο, βρέθηκε, επίσης, η προσεχής αποστολή του κ. Μαρκάκη και των συνεργατών του στη Χίο, οι οποίοι θα βρεθούν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων Βιάλ για να μεταφέρουν ένδυση και φάρμακα στους πρόσφυγες και με σκοπό να επικοινωνήσουν μαζί τους και να δώσουν ζεστασιά και ελπίδα στα ασυνόδευτα παιδιά του Κέντρου.

Η πρόθεση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές ήταν εμφανής, καθώς η κ. Κουτεντάκη χαιρέτισε με ενθουσιασμό όλες εκείνες τις προσπάθειες που επιδιώκουν να ενισχύσουν την κοινωνική ευημερία και δικαιοσύνη και σε συνεργασία με τον κ. Μαρκάκη, έθεσαν από κοινού νέους στόχους στο ίδιο κοινωνικό, ανθρωποκεντρικό πλαίσιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια