Διάκριση για τον Οικισμό «Θησέα» στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Διάκριση για τον Οικισμό «Θησέα» στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραβεύτηκε ο πρότυπος οικισμός «Θησέας» σε μία ιδιαίτερη τελετή

Μία ξεχωριστή διάκριση για έναν ξεχωριστό οικισμό στην Κρήτη.

Ο Οικισμός «Θησέας» τιμήθηκε στη τελετή European Property Awards 2019-20 στο Royal Lancaster Hotel στη κατηγορία Residential Development Greece στο Λονδίνο την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου.

Η απονομή έγινε από τον κ. Stuart Shield, πρόεδρο των International Property Awards.

Η μαγευτική θέα προς το κόλπο του Ηρακλείου και της Αγ. Πελαγίας, καθώς και η μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης καθιστούν το «Θησέα» ένα μοναδικό προορισμό στη Μεσόγειο.

Είναι χτισμένος πανοραμικά, στην παραθαλάσσια περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, στο Ακρωτήρι Ροδιάς και αποτελεί ένα οικισμό πρότυπο, για τον τόπο.

Αποτελείται από διαφορετικού σχεδιασμού ανεξάρτητες κατοικίες, οργανωμένες σε ανεξάρτητες γειτονιές, που φέρουν ονόματα σχετικά με τον μύθο του Θησέα: Αιγέας, Αίθρα, Αριάδνη, Αντιόπη, Ιππόλυτος, Φαίδρα κ.λπ.

Στο Θησέα προσφέρεται μία μοναδική ποιότητα διαμονής μέσα από μία σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών και εγκαταστάσεων, όπως πρόσβαση σε οργανωμένη παραλία με μαρίνα για τη πρόσδεση σκαφών αναψυχής, γήπεδο τένις και μπάσκετ, κοινόχρηστες πισίνες, καφετέρια, παιδότοπους, χώρους πρασίνου, καθαριότητα κοινοχρήστων χώρων και βιολογική μονάδα επεξεργασίας λυμάτων. Υπάρχει ασφάλεια 24 ώρες, 7 ημέρες τη βδομάδα μέσω ελεγχόμενης πύλης εισόδου-εξόδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News