V-Strom Greek Riders Ηρακλείου: Οι μηχανόβιοι που... αναστατώνουν τους δρόμους & χαρίζουν χαμόγελα

Ηράκλειο
V-Strom Greek Riders Ηρακλείου: Οι μηχανόβιοι που... αναστατώνουν τους δρόμους & χαρίζουν χαμόγελα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρα από μηχανόβιοι, όμως, είναι και εθελοντές χαρίζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους

Βάζουν το μπουφάν τους, φορούν το κράνος, ανεβαίνουν στις μοτοσικλέτες τους και ξεκινούν τις βόλτες τους στους δρόμους της Κρήτης και όχι μόνο…

Αν το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το… μαρσάρισμα και η ταχύτητα, κάνετε λάθος! Είναι οι V-Strom Greek Riders Ηρακλείου και έρχονται να μας αποδείξουν ότι η φιλανθρωπία και ο εθελοντισμός βρίσκονται στο… αίμα τους.

Οι εθελοντές της ομάδας V-Strom Greek Riders Ηρακλείου παίρνουν τους δρόμους για να χαρίσουν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους που το έχουν ανάγκη. Δίνουν σχολικά είδη ώστε κανένα παιδί να μη νιώθει μόνο, συγκεντρώνουν χρήματα για Συλλόγους που χρειάζονται ενίσχυση, κάνουν εξορμήσεις και… ζωντανεύουν τους δρόμους.

Η εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» και η δημοσιογράφος Γιώτα Αρχοντάκη τους συνάντησε. Μίλησαν για τις εθελοντικές δράσεις τους, αλλά και για τον εξοπλισμό που πρέπει να έχει απαραιτήτως κάποιος για μία ασφαλή οδήγηση με μοτοσικλέτα.

Οι V-Strom Greek Riders Ηρακλείου, όμως, δεν αρκούνται στις φιλανθρωπίες. Στέλνουν το δικό τους μήνυμα για να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα. Με μότο «το  

Η τελευταία τους δράση ήταν στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης όπου βοήθησαν το έργο της τροχαίας. Πάντως, απ’ όπου κι αν περάσουν η παρουσία τους γίνεται αισθητή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News