Ηράκλειο

Ομιλία

Ημερίδα για την Καρδιοτοκογραφία στο Ηράκλειο

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019, 9:00 πμ, Μέγαρο Ντορέ (Πλατεία Ελευθερίας)

Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες υγείας που εμπλέκονται στην φροντίδα της επιτόκου και του μωρού της

Η Ελληνική Εταιρεία Εμβρυομητρικής Ιατρικής διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Καρδιοτοκογραφία στο Ηράκλειο», το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019, στο Μέγαρο Ντορέ (πλατεία Ελευθερίας).

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν ενώ θα χορηγηθούν 3 μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης.

Απευθύνεται σε ειδικούς μαιευτήρες γυναικολόγους, μαίες, φοιτητές μαιευτικής και νομικούς επιστήμονες. 

«Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 και απευθύνεται σε όλους τους Επαγγελματίες Υγείας που εμπλέκονται στην φροντίδα της επιτόκου και του μωρού της, στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα.

Η ίδια εκδήλωση θα επαναληφθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας έχοντας σαν σκοπό να ενημερώσει τους συμμετέχοντες, σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν εργάζονται, σχετικά με τις ιδιαιτερότητες, τις αδυναμίες αλλά και την σωστή χρήση ενός τεχνικού μέσου που χρησιμοποιούμε καθημερινά και στα ευρήματα του οποίου στηρίζουμε, σε ένα μεγάλο βαθμό, τις αποφάσεις μας.

Θα υπάρξει αναφορά στην φυσιολογία και παθοφυσιολογία του εμβρυϊκού καρδιακού ρυθμού, στις ενδείξεις και αντενδείξεις χρήσης της εξέτασης με βάση τις κατευθυντήριες οδηγίες επιστημονικών εταιρειών αλλά, και στα συμπληρωματικά μέσα ανίχνευσης της υποξίας όπως και στις μεθόδους ενδομήτριας ανάνηψης.

Οι παρουσιάσεις θα εμπλουτιστούν και με παραδείγματα που προέρχονται από την καθημερινότητά μας, προκειμένου να υπάρξει συζήτηση και επίλυση διαφόρων αποριών. Η Οργανωτική Επιτροπή, σας προσκαλεί να συμμετέχετε ενεργά στην εκδήλωση αφού αποτελεί μία καλή ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και να υπάρξει ένας γόνιμος διάλογος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια