Βίντεο ντοκουμέντο: Γαντζώθηκε στην καρότσα για να πιάσει τους κλέφτες

Κρήτη
Βίντεο ντοκουμέντο: Γαντζώθηκε στην καρότσα για να πιάσει τους κλέφτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηρωικός υπάλληλος ξενοδοχείου πήδηξε πάνω στο φορτηγάκι ενώ ο οδηγός με επικίνδυνους ελιγμούς τον πέταξε στο έδαφος και διέφυγε – Αποκλειστικό βίντεο της ΚΡΗΤΗ TV

Οι εικόνες που θα παρακολουθήσετε κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα.

Είναι οι τελευταίες στιγμές που προλαβαίνει πολίτης να καταγράψει με το κινητό, τον ηρωικό υπάλληλο γαντζωμένο στη καρότσα του ημιφορτηγού, στην προσπάθεια του να ακινητοποιήσει δυο κλέφτες που είχαν μόλις αφαιρέσει ένα μοτέρ από τον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο οδηγός του αυτοκινήτου με επικίνδυνους ελιγμούς θα τον πετάξει στο έδαφος και θα τον τραυματίσει…

Η ΚΡΗΤΗ TV εξασφάλισε το βίντεο ντοκουμέντο, με την ηρωική προσπάθεια των εργαζομένων του ξενοδοχείου, που προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τους δυο εισβολείς οι οποίοι επιχειρούσαν να διαφύγουν έχοντας αρπάξει ένα μοτέρ αξίας άνω των 500€.

Περίοικοι και εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο αντιλήφθηκαν  το απόγευμα της Τριτης,  την εισβολή δυο πλανόδιων ΡΟΜΑ στο χώρο του ξενοδοχείου. Πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς, ο ένας από τους δράστες κατευθυνόταν ήδη προς το φορτηγάκι κουβαλώντας το μοτέρ. Στο βάθος της εικόνας που κατέγραψαν πολίτες εμφανίζεται ένα φορτηγάκι του ξενοδοχείου με τον συντηρητή και έναν ακόμη εργαζόμενο που επιχειρούν να ανακόψουν τη φυγή των δραστών.

Οι εικόνες κόβουν την ανάσα, ο συντηρητής αφού τους φωνάζει να σταματήσουν πετάγεται πάνω στο φορτηγάκι και γαντζώνεται για να αναγκάσει τον οδηγό να σταματήσει. Ωστόσο ο 33χρονος οδηγός προσπαθεί με επικίνδυνους ελιγμούς να τον πετάξει στο έδαφος. Ο δεύτερος υπάλληλος συνεχίζει την καταδίωξη και ήταν εκείνος που έτρεξε πρώτος δίπλα στο συνάδελφο του ο οποίος λίγο παρακάτω εκσφενδονίστηκε στο έδαφος και τραυματίστηκε στη διάρκεια των επικίνδυνων ελιγμών…

Ήδη καθ’ οδόν βρισκόταν αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δυο δραστών. Λίγες ώρες αργότερα και με το πρώτο φως της ημέρας αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου, συνεπικουρούμενοι από άνδρες των ειδικών δυνάμενων έκαναν έφοδο στον καταυλισμό όπου συνέλαβαν τον 33χρονο οδηγό του ασημί 4Χ4  ενώ έχουν ταυτοποιήσει και το δεύτερο άτομο το οποίο καταζητείται.

Μετά από ολονύχτια νοσηλεία στην ορθοπεδική κλινική του Βενιζελείου, ο ηρωικός υπάλληλος πήρε εξιτήριο καθώς σε αυτή τη φάση οι γιατροί αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News