Συγκλονιστική πρεμιέρα στους «Ήρωες» - Πίστευε ότι θα γυρίσει σπίτι αλλά δεν γύρισε ποτέ...

Ηράκλειο
Συγκλονιστική πρεμιέρα στους «Ήρωες» - Πίστευε ότι θα γυρίσει σπίτι αλλά δεν γύρισε ποτέ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαραχτικά λόγια για την κόρη της που νοσούσε από κυστική ίνωση, στους «Ήρωες» και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο

Συγκλονίζουν και καταθέτουν την ίδια τους την ψυχή ανήλικοι και έφηβοι οι οποίοι γνωρίζουν ότι το προσδόκιμο ζωής τους είναι αρκετά μειωμένο σε σχέση με τους περισσότερους ανθρώπους.

Νοσούν από την θανατηφόρα κληρονομική ασθένεια της λευκής φυλής, αυτή της κυστικής ίνωσης.

Η 16χρονη Αναστασία, η 21χρονη Ντόρα και η 22χρονη Καλλιόπη μιλούν με πρόσωπο στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ήρωες» με το Νίκο Παναγιωτόπουλο για την ασθένεια που τις αναγκάζει να βιώνουν μία διαφορετική καθημερινότητα.

Μία ζωή με ισχυρά φάρμακα, πόνο και αγωνία.

«Πίστευε ότι θα γυρίσει σπίτι αλλά δεν γύρισε ποτέ». Η μητέρα της Βαγγελίτσας μιλάει στην εκπομπή με δύναμη ψυχής για την κόρη της που έφυγε από τη ζωή νοσώντας από κυστική ίνωση. Είχε την ελπίδα αλλά δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι μας από το νοσοκομείο. (19.54)

«Η περίπτωσή μου είναι η πιο σπάνια», υποστηρίζει η 21χρονη Ντόρα (20.51). «Με έχουν πληγώσει και έχουν απομακρυνθεί από τη ζωή μου άνθρωποι χωρίς εξήγηση και χωρίς να ζητήσω να πάρω κάποια απάντηση» (20.46). Αυτό υποστηρίζει η Ντόρα και καθηλώνει με τον τρόπο που μιλάει ανεβαίνοντας καθημερινά τον προσωπικό της Γολγοθά.

«Το πιο όμορφο όνειρο που κάνω είναι να ξυπνήσω μία μέρα και να είμαι εντελώς υγιής», δηλώνει η 16χρονη Αναστασία (08.50).

Ακολουθεί η εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, με την κυστική ίνωση: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News