«Επικήρυξη» για τον δράστη που της έκλεψε το φορτηγό – Αμοιβή για όποιον τον βρει

Κρήτη
«Επικήρυξη» για τον δράστη που της έκλεψε το φορτηγό – Αμοιβή για όποιον τον βρει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το όχημα τελικά βρέθηκε σε γκρεμό την επόμενη το πρωί

Έκλεψαν το φορτηγό τους και πλέον αναζητούν τον δράστη, προσφέροντας και αμοιβή σε όποιον τον εντοπίσει.

Η συγκεκριμένη καταγγελία έφθασε στο neakriti και σύμφωνα με την κ.Εμμανουέλα Αθανασάκη, αφού κλάπηκε το όχημα  το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 18/10,  «εθεάθη» στη συνέχεια από χωριανούς που κάθονταν σε καφενείο του χωριού με οδηγό σίγουρα όχι τον ιδιοκτήτη ή την ιδιοκτήτρια του, ενώ το επόμενο πρωί, βρέθηκε τουμπαρισμένο σε γκρεμό.

Η καταγγέλλουσα αναφέρει ότι έχει ήδη ενημερωθεί η αστυνομία και απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τον εντοπισμό του δράστη που της έκλεψε το αυτοκίνητο της να απευθυνθεί στις αρχές.

Αναλυτικά η καταγγελία αναφέρει:

«Μου κλάπηκε Φ.Ι.Χ Fiat Strada το βράδυ της Παρασκευής 18/10 μπροστά από το σπίτι μου στις 9 μ.μ. στο χωριό Γωνιές Μαλεβιζίου.  Ο δράστης είχε θράσος διότι πέρασε και από τα καφενεία του χωριό εντελώς ανενόχλητος.  Το αυτοκίνητο βρέθηκε την επαύριο το πρωί Σαββάτου  19/10 από έναν χωριανο μας, περίπου 2 χλμ έξω από το χωριό (διαδρομη από Γωνιές προς Ηράκλειο) Έχασε προφανώς τον έλεγχο του αυτοκινήτου (έβρεχε κιολας) και έπεσε τουμπαροντας σε εναν γκρεμό. Θέλουμε πληροφορίες μήπως είδε κάποιος κάτι στη συγκεκριμένη διαδρομή και ωρα. Καταγγελία για το συμβάν υπάρχει  στην αστυνομία. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας.

Υ.Γ. Δίνεται αμοιβή για τη σύλληψη του δράστη!!!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News