Πτώση 4χρονου από τοιχίο: Πέρασε ο «εφιάλτης» & βγαίνει από εντατική - Συνεχίζεται η αγωνία για 5χρονη

Κρήτη
Πτώση 4χρονου από τοιχίο: Πέρασε ο «εφιάλτης» & βγαίνει από εντατική - Συνεχίζεται η αγωνία για 5χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αγωνία συνεχίζεται για την 5χρονη του θανατηφόρου τροχαίου στη Σταλίδα

Τα χειρότερα πέρασαν για το μικρό αγόρι που εδώ και μέρες νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε στα Χανιά, πέφτοντας από τοιχίο.

Σύμφωνα και με τον υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Φανιουργιάκη: «Η κατάσταση της υγείας του παιδιού  έχει βελτιωθεί αισθητά και από το περασμένο Σάββατο έχει αποσωληνωθεί. Έτσι λοιπόν οι γιατροί πήραν την απόφαση να βγει από την εντατική μονάδα Παίδων του νοσοκομείου μας».

Η είδηση μάλιστα αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη ανακούφιση στην οικογένεια του ενώ όπως πρόσθεσε ο κ. Φανιουργιάκης στο neakriti.gr εντός της ημέρας, το 4,5 ετών αγόρι θα εισαχθεί στην παιδοχειρουργική κλινική για περαιτέρω νοσηλεία.

Αναφορικά με το μικρότερο αδερφάκι της 5χρονης, το 2,5 ετών κοριτσάκι που ήταν στο όχημα που ενεπλάκη στο θανατηφόρο, επέβαινε η οικογένεια με οδηγό τη μαμά τους, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ. 

Ενώ τα νέα είναι πολύ καλύτερα για την μητέρα, η κατάσταση της οποίας ήταν τέτοια για να δοθεί το πράσινο φως από τους γιατρούς, προκειμένου να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. 

Το χρονικό της πτώσης

Να θυμίσουμε ότι το αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι το βράδι της περασμένης Τρίτης στα Χανιά, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, πιθανότατα μετά από πτώση από τοιχίο.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και  δόθηκε εντολή για μεταφορά στο ΠΑΓΝΗ.

Πριν τα μεσάνυχτα της  ίδιας μέρας έφθασε στο ΠΑΓΝΗ όπου και εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων.

Αγώνας ζωής για την 5χρονη

Την ίδια ώρα μεγάλη μάχη για την ζωή της εξακολουθεί να δίνει η 5χρονη, θύμα θανατηφόρου τροχαίου προ ημερών στην Σταλίδα.

Σύμφωνα και πάλι με τον κ. Φανιουργιάκη: «Το κορίτσι συνεχίζει να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παιδων του ΠΑΓΝΗ, παραμένει διασωληνωμένο και σε καταστολή, μην έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News