Stray Action: Η μεγάλη γιορτή για τα αδέσποτα έφτασε

Ηράκλειο
Stray Action: Η μεγάλη γιορτή για τα αδέσποτα έφτασε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις για τα αδέσποτα, με συναυλία, μουσικοκινητικό εργαστήρι για παιδιά και ενδιαφέρουσες ομιλίες στο Ηράκλειο

Η Φιλοζωική Ομάδα “Σείριος”, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, οργανώνει το “Stray Action Ηράκλειο 2019” σήμερα, Κυριακή 20 Οκτωβρίου, από τις 5 το απόγευμα, στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου.

Αποτελεί μια εκδήλωση ευρείας πολιτιστικής, κοινωνικής και φιλοζωικής διάστασης, η οποία θα φιλοξενηθεί στην πόλη του Ηρακλείου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης, δήλωσε για την εκδήλωση:

«Συγχαίρουμε τους διοργανωτές, τους εμπνευστές της δράσης, καθώς θα υπάρχουν σημαντικές ενημερωτικές ομιλίες που αναπτύσσουν την φιλοζωία. Όλοι γνωρίζουμε ότι, η αγάπη για τα ζώα είναι πολιτισμός, και καλούμε τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που θα έχουν και μουσικό περιεχόμενο».

Οι δράσεις του προγράμματος της εκδήλωσης απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες και πραγματοποιούνται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

To πρόγραμμα της εκδήλωσης: 

 

«Επίκεντρο της προσπάθειας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προστασία των ζώων, τον πολιτισμό, την παιδεία. Ακόμη την πρόληψη και την αντιμετώπιση της κακοποίησης τους, την περίθαλψη τους αλλά και ο τρόπος με το οποίο μπορούν οι πολίτες να συμβάλουν σε αυτές τις διαδικασίες. Η εκδήλωση έχει ιδιαίτερη στόχευση στα παιδιά για τα οποία έχει προετοιμαστεί ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης.

Αφετέρου η ενίσχυση του έργου της Φιλοζωικής ομάδας Σείριος, και απλών εθελοντών που δίνουν καθημερινά δύσκολη μάχη για την περίθαλψη αδέσποτων στους δρόμους του νησιού.»

https://www.youtube.com/watch?v=QNKKe-Ifs_o?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News