Καραμπόλες στην εθνική από... περιέργεια - 15 ΙΧ έπαθαν ζημιά

Ηράκλειο
Καραμπόλες στην εθνική από... περιέργεια - 15 ΙΧ έπαθαν ζημιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κάθε ψιλόβροχο "έρχονται" και τα τροχαία

Με το πρώτο ψιλόβροχο άρχισαν οι καραμπόλες και τα αλλεπάλληλα τροχαία. Μάλιστα συνολικά σε καραμπόλες που σημειώθηκαν την Παρασεκυή στην εθνική στο ύψος του Αρίνα. της Κνωσού στο Ηράκλειο αλλά  στο Παλαίκαστρο Λασιθίου συνολικά 15 οχήματα υπέστησαν υλικές ζημιές αφού αλλεπάλληλα ήταν τα τροχαία. 

Στο ρεύμα Ηρακλείου-Αγίου Νικολάου του ΒΟΑΚ, στο ύψος μεταξύ της ράμπας Κνωσού και Αλικαρνασσού, συνέβη την Παρασκευή ένα τροχαίο με φορτηγό μόλις είχε αρχίσει το ψιλόβροχο. Δείτε τι συνέβαινε στο άλλο ρεύμα από την Αλικαρνασσό προς Ηράκλειο.

Το αδιαχώρητο... Ουρά χιλιομέτρων!

Θα αναρωτηθείτε «γιατί;» αφού υπάρχει διαχωριστικό τζέρσεϊ. Είναι απλό. Η περιέργεια κάποιων οδηγών, που σταμάτησαν ή έκοβαν ταχύτητα να δουν, προκάλεσαν μποτιλιάρισμα.

Η λασποβροχή “φέρνει” καραμπόλες

Όταν βρέχει λασποβροχή κι όταν η βροχή είναι ελάχιστη και έρχεται μετά από τόσες μέρες ανομβρίας, δε χρειάζεται να πει κάποιος στους οδηγούς για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν. Διότι, βρε αδελφέ, είναι αυτονόητο. Όπως και να το κάνουμε, σε τέτοιες περιπτώσεις και συνθήκες δεν τρέχεις. Ειδικά, δε, αν οδηγάς δίκυκλο... Εκεί κι αν πηγαίνεις σαν τη χελώνα... αν δε θέλεις να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων!

Κι όμως, χθες, οι καραμπόλες ήταν αρκετές στην Κρήτη. Δυστυχώς. Απροσεξία, μαζί με ταχύτητες άνω του προβλεπόμενου και του κανονικού, σε συνδυασμό και με τα προβλήματα των δρόμων, ήταν παράγοντες που συνδυάστηκαν και συντέλεσαν σε αυτά τα τροχαία περιστατικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News