ΣΕΒ - ΣΕΒΠΗ: Οι αλλαγές και οι προκλήσεις της σύγχρονης βιομηχανίας

Ηράκλειο
ΣΕΒ - ΣΕΒΠΗ: Οι αλλαγές και οι προκλήσεις της σύγχρονης βιομηχανίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία διεξάγεται η κοινή εκδήλωση του ΣΕΒ και ΣΕΒΠΗ στο επιμελητήριο Ηρακλείου

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η βιομηχανία και οι εξαγωγές βρέθηκαν στο επίκεντρο της εκδήλωσης του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου (ΣΕΒΠΗ), που διεξάγεται στο Ηράκλειο.

Θέμα της εκδήλωσης που διοργάνωσαν από κοινού ο ΣΕΒ και ο ΣΕΒΠΗ είναι οι αλλαγές και προκλήσεις που φέρνει στη λειτουργία των επιχειρήσεων η «Βιομηχανία 4.0/Industry 4.0».

Η εκδήλωση, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, ξεκίνησε στις 12:30 και ολοκληρώθηκε στις 3:30 πραγματοποιείται στην Αίθουσα Καστελλάκη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κος Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος του ΣΕΒΠΗ, κος Λευτέρης Αντωνακάκης, και ο κος Ευτύχιος Βασιλάκης, Μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒ και Πρόεδρος της AEGEAN & Olympic Air.

Στη συζήτηση συντόνισε ο κος Αλέξανδρος Χατζόπουλος, Γενικός Διευθυντής, ΣΕΒ και ομιλητές ήταν οι:

  • ο κος Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒ, για τις προκλήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού για την Ελληνική οικονομία.
  • ο Δρ. Γιώργος Ξηρογιάννης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ, για τις προοπτικές ανάπτυξης της βιομηχανίας στη χώρα.
  • ο κος Αντώνης Καράτζης, Πρόεδρος & CEO της ΚΑΡΑΤΖΗΣ ΑΕ, για τις ειδικότερες προκλήσεις για τη βιομηχανία της Κρήτης.
  • ο κος Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, για τη δυναμική και τις προοπτικές των Ελληνικών εξαγωγών
  • η Δρ. Φαίη Μακαντάση, Research Analyst της διαΝΕΟσις, για τις εξαγωγές ως εργαλείο εξόδου από την κρίση, και
  • ο κος Τηλέμαχος Γεωργάκης, Διευθυντής Εμπορικής Τραπεζικής της ALPHA BANK για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα στις επιχειρήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News